Пасажерския еърбег няма ли да има проблеми с отварянето при нужда не дай боже ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво кожа, мат и още нещо
Collapse
X
-
Искам да питам, имам идея да направя габаритите да светят в лупата на късите. Има ли как да стане ? Ако сложа диод в лупата ще пречи ли на късите светлини? Идеята е лупата да свети както свети като са пуснати късите но да не осветява на пред а само да се личи / идеята е да изглежда като око/
Коментар
-
Колега, аз също съм с намръщен капак, и ще те посъветвам да си изведеш въздуховодите за въздушния филтър някъде зад предната броня, а не отстрани както си показал с решетката на калника Не съм сигурен че ще влиза достатъчно въздух така, като струята минава отстрани ... Аз съм си извел с едно тънко гъвкаво маркуче, като за аспиратор, но с диаметър около 5 см до десния халоген и директно в него влиза въздуха Иначе става много добре Успех!
Коментар
-
uBoy написа:става все по интересноdelete написа:Колега, аз също съм с намръщен капак, и ще те посъветвам да си изведеш въздуховодите за въздушния филтър някъде зад предната броня, а не отстрани както си показал с решетката на калника Не съм сигурен че ще влиза достатъчно въздух така, като струята минава отстрани ... Аз съм си извел с едно тънко гъвкаво маркуче, като за аспиратор, но с диаметър около 5 см до десния халоген и директно в него влиза въздуха Иначе става много добре Успех!
Коментар
-
lithrone
durex_a написа:Някой ще ме светне ли в крайна сметка ако сложа диод в лупата ще се отрази ли на светлината на късите ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар