Ако направиш това с бялата кожа ще е бомба! Аз съм се заканил да сменям тапицериите на вратите с някаква светла но не чак бяла, ама все не хартисват пари
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Топли топли направо горещи снимки май трябваше по тъмна да взема ... ама да служам "жината" И междо другото като купувах кожата питах за това лепило което ползват колегите хелметекс ли хелмвекс ли немога да го запомня точно и ми казаха че от доста време е спряно от производство
И междо другото като купувах кожата питах за това лепило което ползват колегите хелметекс ли хелмвекс ли немога да го запомня точно и ми казаха че от доста време е спряно от производство
Добър вечер от мен . Тези дни няма много свободно време но днес успях да отхвърля един елемент ето и какво се получи А, сега за жабката ! Колега за да смъкнеш дръжката трябва да разделиш двете части на вратичката и след това има едно шестограмче развива се и тя си пада ето снимка
Колега Durex_a, не е добра идея да слагаш бяла кожа или изобщо да оцветяваш горната част на таблото в светли цветове. Таблата се правят черни, за да не се отразяват в стъклото пред водача. Сложи за проба един бял лист А4 върху таблото и ще видиш как като гледаш през стъклото, непрекъснато виждаш и листа, което, поне за мен, си е дразнещо.
Коментар