Здр. колеги застуди се малко, и всичко взе да скрибуца хлопа трака и т.н. Набавих си малко дунапрен, вата, силикон и всичко навън е почти всичко де В последствие след няколко часа си казах така и така съм смъкнал щот него направя с малко фаца ?!П.П. работя върху нещата но ще ви задържа малко в не известност и леко ще загатна с няколко снимки до момента
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво кожа, мат и още нещо
Collapse
X
-
Усещам, че ще стане добре ... ще следя темата с успех колегаKeep it up the good work!Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
-
Tqnkata написа:хахахах открадна ми идеята лисицоооо.....сподели какво е това фолио и кви пари е?
Коментар
-
Колега, тези две болчета нямат развиване по нормален начин без сваляне на таблото. Понеже на мареята ми се наложи да свалям тази вана за да си монтирам там допълнителните уреди (виж гаража) подходих така: Въоръжих се с един винтоверт (може и дрелка ако имаш ток наблизо) с бургия 10мм (ако може да сложиш 12 още по добре) изчисляваш горе долу къде се пада болта и разпробиваш гредата която е отдолу. Номер едно е много гаден. За целта си купих 40 см ктъстата отвертка и през направените дупки ги развих. Трудно е, но не е невъзможно. После като го свалих поорязах от таблото излишните пластмаси които стърчат отдолу до местата на болтовете за да е по лесно при монтажа. УспехП.П. Трябваше да направя снимки на цялата манипулация, ама не предполагах че и друг ще се захване да сваля тая вана.
Коментар
-
изтръгнах ги аз мъжката , те били две а не една , няма значение. Сега като го слагам ще го хвана с щипки днес по направих някой неща и ги наснимах но половинката е рожденничка и утиваме да отбележем по-късно или утре ще кача снимките да видите какво се случва за . Аз несъм особено доволен но ...
Коментар
-
Много добре се получава!!!Евалла!Започвам да се замислям за подобна интервенция на Типо-то...Там поне всичко е равно и би станало много добре ,по мое мнение...Успех и ще чакам развитите...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Много добре се получава!!!Евалла!Започвам да се замислям за подобна интервенция на Типо-то...Там поне всичко е равно и би станало много добре ,по мое мнение...Успех и ще чакам развитите...Fiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
Predatorsi написа:Много добре се получава!!!Евалла!Започвам да се замислям за подобна интервенция на Типо-то...Там поне всичко е равно и би станало много добре ,по мое мнение...Успех и ще чакам развитите...sa_sho написа:Струва ми се доста аматьорско, а и тези снадки и на места е прекалено разтегнато. Незнам ама на мен не ми харесва как се получава
Коментар
-
Готино става, ама фолиото ти май е кораво? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Не ти завиждам за труда, който си вложил да свалиш всички тези чарколи Фолиото да не си го взел от Бриколаж? Там гледах някакво карбоново такова."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Между другото гледах в един сайт как лепят такова фолио ,което си е доста твърдо...Обаче ,като го нагрееше за 1-2 секунди с пистолета за горещ въздух и залепваше на място ,без да прави гънки...Иначе си е доста зор...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ами фолиото си е твърдичко и го грея с сешоара и като се по отпусне става идеално но пък като истине става още по твърдо .Днес си купих кожа /бяла на цвят/ сега ще се мъча да сваля и голямата част на таблото да видим как ще стане , а сега отивам до колата да демонтирам капачката на резервоара за да я облепя и нея с карбоновото фолио защото хартиса едно парче а не става за другите елементи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар