Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво кожа, мат и още нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    durex_a написа:
    Някой ще ме светне ли в крайна сметка ако сложа диод в лупата ще се отрази ли на светлината на късите ?
    Сложи го пред преградата и няма да има ядове.
    Коя преграда ? мисля да огледам и да видя как да го прекарам до цокъла някъде? Нали ми разбра идеята ?

Коментар

durex_a написа:
      Коя преграда ? мисля да огледам и да видя как да го прекарам до цокъла някъде? Нали ми разбра идеята ?
      Между лупата и рефлектора има преграда. Като отвориш фара ще се ориентираш.Размислих относно разположението. Слагай диодите зад преградата(от страната на крушната. Нека диодите са насочени към рефлектора. Мисля, че правилно съм те разбрал. Искаш лупата да свети, като габарит. Това съм го правил, но със малки SMD-та разположени по обиколката на лупата.

Коментар

Ше опитам

Коментар

За габаритите има как да стане прави се с 2 СМД диода не се слагат вътре в лупата а от страни ,утре ще взема една свалена лупа и ще ти покажа със снимки , става яко .
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            За габаритите има как да стане прави се с 2 СМД диода не се слагат вътре в лупата а от страни ,утре ще взема една свалена лупа и ще ти покажа със снимки , става яко .
            Очаквам снимките, Благодарско )

Коментар

Работата отиде на цялостен "проект". кенефа ми е боядисан обаче цветовете нямат грам прилика Зимата така, на пролет БЯЛА ПЕРЛА пп. Колега какво стана с снимките ?

Коментар

Коментар

Тони кво ги затваряте тия капаци бе нига Супер грозно седи
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

мене пък много ме радва
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Мислех че никой не преглежда темата Bravo 1.9 JTD, братле и на мен 1 камара неща не ми харесват и допадат в твоята кола ама .. си е твоя за това сме хора за да сме различни различни виждания, вкусове и т.н. иначе всички еднакви и еднакво мислещи щяхме да се бием като простите гърци за "ИЛЕНА" :D:DИво, не съм те засичал скоро май не си у Руси ?

Коментар

тази седмица май ще правя една разходка до там :D
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И на мен ми харесва...Между другото следя темата от самото начало и ше продължавам да я следя...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ако може малко по добри снимки , а ако не здраве да е
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Капака много ми харесва!!!

Коментар

Супер е
                                Más vale tarde que nunca
                                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Working...
                                X