Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво кожа, мат и още нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    Predatorsi написа:
    nightsurfer написа:
    Днес най-сетне намерих видях на живо и пипнах това фолио на цена от 74 лв с ддс за м2. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . И така мойте проекти за карбон по таблото минават в архив до по-добри времена
    За един квадратен метър цената е не повече от 50 лева...
    За една кола цената е не повече от 2000 лв...
    Не че разбрах какво искаш да кажеш...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Коментар

неможеше ли поне да направиш линиите на двата детала да съвпаднат?
        ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
        Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Човек се учи докато е жив. Някой път съвета идва малко късно, както в момента. Колега durex_a снимай нещо монтирано на колата да го видим как стои
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
            Човек се учи докато е жив. Някой път съвета идва малко късно, както в момента. Колега durex_a снимай нещо монтирано на колата да го видим как стои
            Сложил съм само капака над километража да го видя точно как стои ще видя да го снимам ,не съм правил нищо скоро защото няма кожа ,сега към 20-25-ти ще купя и продължавамИначе за другия колега не ги съвпаднах защото това парче ми беше хартисало и да икономисал а и не ми е такъв проблем пак се вързва .Смятам че по тапицерията на подлакътника има повече грешки на които може да се обърне внимание от колкото на това

Коментар

Колега чакам развитието... и аз мисля да правя нещо подобно...

Коментар

lithrone написа:
                Predatorsi написа:
                nightsurfer написа:
                Днес най-сетне намерих видях на живо и пипнах това фолио на цена от 74 лв с ддс за м2. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . И така мойте проекти за карбон по таблото минават в архив до по-добри времена
                За един квадратен метър цената е не повече от 50 лева...
                За една кола цената е не повече от 2000 лв...
                Здравейте,много интересна тема, аз си купих карбоново фолио от ****Модерирано****. Ако говорим за цена аз го взех на 70 лв. кв.м. но фолиото е наистина много добро, не като това което се продаваше в Бриколажа по едно време. Там цената е ниска защото фолиото е китайско. А при тези почове е на "3М" и е "3 D". Чакам да се стопли най-накрая и почвам и аз да облепям. Скоро ще пусна и аз снимки.4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.

Коментар

Заради един, "хубусник" бях решил да не пиша ама пък що да му правя густото ! Ето таблото Доста грешки има които не се личат на снимките но като цяло идеята е много добра Може би около 40мин. след като тапицирах последният детайл и го поставих блъснах колата сега работите са в СТАБИЛЕН застой, няма работа няма пари работата седи колата може да се каже че е оправена и става за каране но пари за боя и газриики за сега няма. Имам разни идеи и така и така трябва да боядисвам и глася ще видим какво ще измъдря. Пари да има че без тях "тюнинг" не се прави Колегата пред мен спря без да му светят стоповете, лошото е че в моментната паника не го заявих и пред катаджиите и не му проверихме светлините но се сетих няколко дена по късно ... минало свършено

Коментар

Добрей ... добрей ... прилича вече на кола
                    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

На мен на самолет ми прилича, ама ти щом казваш че е на кола О.К. :D

Коментар

eeeeeeeee баси касмета батка......повече късмет за напред !!!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

durex_a ти защо така блееш докато караш бе Иначе добре ти се е получило облепянето и тапицирането според снимките. Мисля, че ще е по-красиво ако вържеш тая бялата кожа от таблото със салона. Претапицирай го с бяла кожа и си ти
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            durex_a ти защо така блееш докато караш бе Иначе добре ти се е получило облепянето и тапицирането според снимките. Мисля, че ще е по-красиво ако вържеш тая бялата кожа от таблото със салона. Претапицирай го с бяла кожа и си ти
                            ще го продължа на зад, имам замисъл ама няма пари сега. Търся работа, и очаквам продължение

Коментар

евала колега супер е сега седалките и тапицериите ама и бравото ако е бяло с леко стандартно абартче мисля че ще има потенциал за шампион на тунинг събор поздрави, и чакам продължение лично аз.понеже и аз мисля да правя екстри по таблото ама да боядисвам всичко колата е тъмно син металик,мисля вътре всичко да е тоя цвят в комбинация с графитено сиво незнам какво ще стане
                              fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Колата е почти готова и може би във вторник ще се бои . То си стана цялостен проект направо с тази катастрофа :D. Колата е с цяла предница от мареа+евентуални абарт прагове, намръщване на капака премахване на дръжката на багажника, спортни пружини. Друго за сега не се сещампп. Джантите с които е колата на снимките се продаватРедактирам поста* Карбона май отпада! Идва черен мат+цвета на колата с бяла кожа

Коментар

Working...
                                X