lithrone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво кожа, мат и още нещо
Collapse
X
-
PaUnOff написа:Човек се учи докато е жив. Някой път съвета идва малко късно, както в момента. Колега durex_a снимай нещо монтирано на колата да го видим как стои
Коментар
-
lithrone написа:Predatorsi написа:nightsurfer написа:Днес най-сетне намерих видях на живо и пипнах това фолио на цена от 74 лв с ддс за м2. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . И така мойте проекти за карбон по таблото минават в архив до по-добри времена
Коментар
-
Заради един, "хубусник" бях решил да не пиша ама пък що да му правя густото ! Ето таблото Доста грешки има които не се личат на снимките но като цяло идеята е много добра Може би около 40мин. след като тапицирах последният детайл и го поставих блъснах колата сега работите са в СТАБИЛЕН застой, няма работа няма пари работата седи колата може да се каже че е оправена и става за каране но пари за боя и газриики за сега няма. Имам разни идеи и така и така трябва да боядисвам и глася ще видим какво ще измъдря. Пари да има че без тях "тюнинг" не се прави Колегата пред мен спря без да му светят стоповете, лошото е че в моментната паника не го заявих и пред катаджиите и не му проверихме светлините но се сетих няколко дена по късно ... минало свършено
Коментар
-
durex_a ти защо така блееш докато караш бе Иначе добре ти се е получило облепянето и тапицирането според снимките. Мисля, че ще е по-красиво ако вържеш тая бялата кожа от таблото със салона. Претапицирай го с бяла кожа и си ти"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:durex_a ти защо така блееш докато караш бе Иначе добре ти се е получило облепянето и тапицирането според снимките. Мисля, че ще е по-красиво ако вържеш тая бялата кожа от таблото със салона. Претапицирай го с бяла кожа и си ти
Коментар
-
евала колега супер е сега седалките и тапицериите ама и бравото ако е бяло с леко стандартно абартче мисля че ще има потенциал за шампион на тунинг събор поздрави, и чакам продължение лично аз.понеже и аз мисля да правя екстри по таблото ама да боядисвам всичко колата е тъмно син металик,мисля вътре всичко да е тоя цвят в комбинация с графитено сиво незнам какво ще станеfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Колата е почти готова и може би във вторник ще се бои . То си стана цялостен проект направо с тази катастрофа :D. Колата е с цяла предница от мареа+евентуални абарт прагове, намръщване на капака премахване на дръжката на багажника, спортни пружини. Друго за сега не се сещампп. Джантите с които е колата на снимките се продаватРедактирам поста* Карбона май отпада! Идва черен мат+цвета на колата с бяла кожа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар