Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво кожа, мат и още нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

alex_17V написа:
    Аз пък си мисля че ще се получат нещата,но ще трябва да помислиш и за корите на вратите
    И за там има замисъл колега ! Дори онзи ден случайно попаднах на една тема с бяла кожа на вратите ... и при мен така ще стане да не си помисли само колегата че съм му откраднал идеята

Коментар

JacK`DanielS написа:
      хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а
      ами аз да се похваля че изгоря моята кола но за късмет имах резервни копчета и Jack почерпи по-кафе и се размина без мн мрънкане
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

durex_a написа:
        Отдаван се озъртам за едно такова
        Едно такова на бялата кожа може и да е много добре
        Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
        ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
        DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Отново в BG и леко повдигане на темата с една нова придобивка и един бърз колажа на евентоалният краен резултат

Коментар

Няма интерес към темата но аз продължавам да си пиша, който иска да гледа чете пита коментира и т.н.Бавно но имам малко развитие тези дни се сдобих с едно подлакътниче ,през следващата седмица най вероятно ще купя и малко черна кожа. Ето няколко снимки от днес тук малко се скъса но е почти не-забележимо

Коментар

Тони да идвам да разглобявам и аз а??

Коментар

durex_a написа:
                Отново в BG и леко повдигане на темата с една нова придобивка и един бърз колажа на евентоалният краен резултат
                Ако това е нещото към което се стремиш... на мен не ми харесва(не че това е важно)Моят съвет е да си свалиш таблото и да си завършиш проекта. Това от снимката за краен резултат са просто някакви кръпки. Ако можеш слагай по детайлни снимки.Започнах да чета темата с интерес но от снимките ти не се разбира особено много и го загубих.Всъщност се разбира че правиш нещо но не се вижда колко добре става.

Коментар

lithrone написа:
                  durex_a написа:
                  Ако това е нещото към което се стремиш... на мен не ми харесва(не че това е важно)Моят съвет е да си свалиш таблото и да си завършиш проекта. Това от снимката за краен резултат са просто някакви кръпки. Ако можеш слагай по детайлни снимки.Започнах да чета темата с интерес но от снимките ти не се разбира особено много и го загубих.Всъщност се разбира че правиш нещо но не се вижда колко добре става.
                  Мда ще видя какво мога да направя с фото сесиите , иначе черното по таблото ще бъде пак кожа защото ако е бяло що се маца още повече и доста ще се отразява на джама иначе ще го обмисля още , имам достатъчно време докато стигна до голямата част

Коментар

maranello написа:
                    Тони да идвам да разглобявам и аз а??
                    Божко бате давай мисли го как ше бъде и да я почваме и марчето

Коментар

Вчера и днес се по заиграх малко и ето какво изкусурих

Коментар

малко снимки от днес ,захванахме се да правим цялото барче с подлакътника ... голяма грешка ето и няколко снимки от днес, повече в профилът ми в СуратТифтер

Коментар

брат тия пищялки ги смени ,за нищо не стават имах такива бях ги взел за десетина лв....

Коментар

Ехе , колега тя заприличала на далматинец отвътре , обаче карбоновото фолио кърти отвсякъде. Според опита който вече имаш ,централната конзола дали може да стане добре с толкова заоблени ръбове и отвори дето ги има. Фолиото релефно ли е или фотоимитация ?

Коментар

nightsurfer написа:
                              Ехе , колега тя заприличала на далматинец отвътре , обаче карбоновото фолио кърти отвсякъде. Според опита който вече имаш ,централната конзола дали може да стане добре с толкова заоблени ръбове и отвори дето ги има. Фолиото релефно ли е или фотоимитация ?
                              Да колега, фолиото е релефно и до сега ми се струва че олепих доста по сложни елементи от конзолата. И въпреки всичко ще търся по възможност да закупя такава от автомобил след 2000г. които са с новите духалки

Коментар

Нови духалки ? Каква и къде е разликата , не бях забелязал да са различни ,освен копчето за климатика (със или без)

Коментар

Working...
                                X