Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво кожа, мат и още нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги ! Търся капака на пасажерският airbag ! Ако на някой му се намира да дава оферти , с разумни цифри !!

Коментар

durex_a написа:
      Здравейте колеги ! Търся капака на пасажерският airbag ! Ако на някой му се намира да дава оферти , с разумни цифри !!
      25 лв, макар, че не етук мястото!

Коментар

айде не е ли готово искам да го видя, и аз съм надъхан за нещо подобно
        Bravo'96

Коментар

Тази календарна година няма да е колега на 19-ти излизам извън страната до към средата на януари, така че надявам се до към февруари началото на март всичко да е готово

Коментар

Браво бе..Трябва като минаваш през Пловдив да ми се обадиш
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
              Браво бе..Трябва като минаваш през Пловдив да ми се обадиш
              за жалост няма да минавам през Пловдив за сега .. колега иначе имам покана там и ме чакат но няма финанси за сега но ако идвам ще се обадя !

Коментар

По принцип диодчето е бяло не знам защо синее на снимката

Коментар

Колега следя темата с интерес! Поздравления! Само ми е интересно как ще решиш проблема с останалата част от таблото т.е. частите които се свалят добре за тях е ясно.. сваляш, тапицираш, сглобяваш.. а останалите видими части от таблото?? Няма ли да стане някак си "тука има-тука няма". Аз бих пробвал подобно нещо, но с черна кожа и за това ми е интересно какво ще се получи на края. Кое ще е тапицирано и кое ще си остане "сивкаво" ?Поздрави и чакам крайния резултат!
                  Fiat Brava TD100

Коментар

spooni написа:
                    Колега следя темата с интерес! Поздравления! Само ми е интересно как ще решиш проблема с останалата част от таблото т.е. частите които се свалят добре за тях е ясно.. сваляш, тапицираш, сглобяваш.. а останалите видими части от таблото?? Няма ли да стане някак си "тука има-тука няма". Аз бих пробвал подобно нещо, но с черна кожа и за това ми е интересно какво ще се получи на края. Кое ще е тапицирано и кое ще си остане "сивкаво" ?Поздрави и чакам крайния резултат!
                    Ще видя да се информирам как се смъква и голямото табло то ще е в черна кожа .Впрочем смъкването лесно по скоро ще се информирам дали след като го смъкна ще мога да го сложа и да наредя всичко което където си е било и как седят нещата с кабелаците че ще е голям майтааааап неми се иска да остава сиво там !

Коментар

durex_a написа:
                      spooni написа:
                      Ще видя да се информирам как се смъква и голямото табло то ще е в черна кожа .Впрочем смъкването лесно по скоро ще се информирам дали след като го смъкна ще мога да го сложа и да наредя всичко което където си е било и как седят нещата с кабелаците че ще е голям майтааааап неми се иска да остава сиво там !
                      Колега не е нищо сложно поне аз свалях на пунтото че сменях радиаторчето на парното при мен се държеше цялото табло на 8 болчета и вече доста кабели и букси но всяка букса е уникална по себе си и не може да влезе на друго място и няма как да ги объркаш
                      PUNTO GT LOVER
                      http://muscle-damage.com/

Коментар

хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а
                          яко не ами много яко ама аз нямам климатроник Колега оставам с впечатление че си демонтирал табло на браво не виждам отстрани на какво се държи и къде ? И също ако знаеш да ми кажеш с всичките му там въздоховоди и те подобни ли излиза или само пластмасата ?

Коментар

durex_a написа:
                            JacK`DanielS написа:
                            яко не ами много яко ама аз нямам климатроник Колега оставам с впечатление че си демонтирал табло на браво не виждам отстрани на какво се държи и къде ? И също ако знаеш да ми кажеш с всичките му там въздоховоди и те подобни ли излиза или само пластмасата ?
                            Няма шанс да излиза със въздуховодите поне на 3 коли съм сменял радяторчето и не излизат това може да е уникално при мен таблото се държеше на 2 болта до говорителчетата от горе на таблото и едно точно по средата на таблото в една капачка и вече другите са от долу като легнеш и се виждат
                            PUNTO GT LOVER
                            http://muscle-damage.com/

Коментар

Отдаван се озъртам за едно такова

Коментар

Аз пък си мисля че ще се получат нещата,но ще трябва да помислиш и за корите на вратите
                                Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Working...
                                X