Здравейте колеги ! Търся капака на пасажерският airbag ! Ако на някой му се намира да дава оферти , с разумни цифри !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво кожа, мат и още нещо
Collapse
X
-
lithrone
durex_a написа:Здравейте колеги ! Търся капака на пасажерският airbag ! Ако на някой му се намира да дава оферти , с разумни цифри !!
Коментар
-
Колега следя темата с интерес! Поздравления! Само ми е интересно как ще решиш проблема с останалата част от таблото т.е. частите които се свалят добре за тях е ясно.. сваляш, тапицираш, сглобяваш.. а останалите видими части от таблото?? Няма ли да стане някак си "тука има-тука няма". Аз бих пробвал подобно нещо, но с черна кожа и за това ми е интересно какво ще се получи на края. Кое ще е тапицирано и кое ще си остане "сивкаво" ?Поздрави и чакам крайния резултат!Fiat Brava TD100
Коментар
-
spooni написа:Колега следя темата с интерес! Поздравления! Само ми е интересно как ще решиш проблема с останалата част от таблото т.е. частите които се свалят добре за тях е ясно.. сваляш, тапицираш, сглобяваш.. а останалите видими части от таблото?? Няма ли да стане някак си "тука има-тука няма". Аз бих пробвал подобно нещо, но с черна кожа и за това ми е интересно какво ще се получи на края. Кое ще е тапицирано и кое ще си остане "сивкаво" ?Поздрави и чакам крайния резултат!
Коментар
-
durex_a написа:spooni написа:Колега следя темата с интерес! Поздравления! Само ми е интересно как ще решиш проблема с останалата част от таблото т.е. частите които се свалят добре за тях е ясно.. сваляш, тапицираш, сглобяваш.. а останалите видими части от таблото?? Няма ли да стане някак си "тука има-тука няма". Аз бих пробвал подобно нещо, но с черна кожа и за това ми е интересно какво ще се получи на края. Кое ще е тапицирано и кое ще си остане "сивкаво" ?Поздрави и чакам крайния резултат!
Коментар
-
хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а
Коментар
-
JacK`DanielS написа:хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а
Коментар
-
durex_a написа:JacK`DanielS написа:хаааа на бравото нее баш така там майтапа е малко по готин буксите са уникални да но на бравото има 2 които са 1:1 и можеш да ги объркаш и като ги объркаш почват да излизат едни бели пушаци еднаквите букси са: едната е тази на климатроника (на вентилаторчето/термометарчето кадето измерва вътрешната темоература) а другата е тази която се включва в конзолата за халогени, стопове за магла, нагревателя за задното стъклио... тези са еднакви и ако ги размениш става весело... и 2-те излизат от един и същ сноп яко а
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар