колеги разменям ги за 6 лачките на марея или за някви други.Джантите са хром и в България има само ощте едни такива на Ланчия аре де де никой ли не ги иска с порчкови гуми Marshal .!!!
Пусни ги в продава раздела на форума.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Тук до колкото знам говорим за коли не за правопис :D А пак за Фиат на бати един приятел е работел в Завода на Фиат доставчик и ми е разправял за тези джанти модела беше само цифри ако не се лажа, та той ми вкара джантите.Колега аре да не се дарпаш не се меси не давай мнение не сам ти го искал. Поздрави...........
Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва.
Malone не се ядосвай на момчето все пак е на 12 години. :D
Тея джанти по-скоро ми приличат на ... на джанти,произведени за модел на алфа,на които им е сложена капачка от оригинални джанти на марея.Също така ми приличат и на тасове на жигули.Но ако се дадат за 150 лв. и следващия собственик ги направи с някакво хром-никелово покритие,биха заприличали на нещо.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар