Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти на FIAT най-редките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

glupaka написа:
    колеги разменям ги за 6 лачките на марея или за някви други.Джантите са хром и в България има само ощте едни такива на Ланчия аре де де никой ли не ги иска с порчкови гуми Marshal .!!!
    Пусни ги в продава раздела на форума.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега качи снимки на колатати с тези джанти да видим как седят
      Mercedes E200 coupe

Коментар

Само на мене ли не ми харесват тия джанти :D
        FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

На мен ми харесват, но за 150 лева четирите.На баща ми на Tempra-та ще са му идеални.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

На мен също не ми харесват, ама въобще.Не понеже са ретро а за това че изглеждат като тасове на стар автобус "Чавдар".
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колеги не сум ви искал мнение и за 150 лева може само да се снимш с тях,.Фиат произвежда точно 212 бройки от този модел>4e са много редки :D поздрави

Коментар

Колеги спициално на нашта Марея джантите седят обиствено.Сега може защото Марея е голяма и и трябват големи джанти.Skypa mi e pepsan_pl6

Коментар

Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Тук до колкото знам говорим за коли не за правопис :D А пак за Фиат на бати един приятел е работел в Завода на Фиат доставчик и ми е разправял за тези джанти модела беше само цифри ако не се лажа, та той ми вкара джантите.Колега аре да не се дарпаш не се меси не давай мнение не сам ти го искал. Поздрави...........

Коментар

Също така колеги джантите освен за 6 лачките на марея се трампат и за като тези 5 лачки на това браво. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47631

Коментар

Malone написа:
                        Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва.
                        Malone не се ядосвай на момчето все пак е на 12 години. :D

Коментар

Кой модел ФИАТ излиза от завода с тези джанти ?
                          Uno Turbo RulZz

Коментар

Тея джанти по-скоро ми приличат на ... на джанти,произведени за модел на алфа,на които им е сложена капачка от оригинални джанти на марея.Също така ми приличат и на тасове на жигули.Но ако се дадат за 150 лв. и следващия собственик ги направи с някакво хром-никелово покритие,биха заприличали на нещо.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Само аз ли не разбирам за какво точно иска да ги рамени тези джанти колегата? Какво значи " 6 лачките"????
                              Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Колегата @Malone направи основателна забележка на автора на темата за неправилния говор/правопис но младежа пак си знае неговата .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X