Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Крома турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Крома турбо

Здравеите! Имам Крома 2.0 турбо 8к и искам да и сложа боост контролер за да надуя малко турбото, обаче незнам до колко бара може да се надува. Тя е със стандартната електроника и стандартни дюзи.

Re: Фиат Крома турбо

Alex_2000 написа:
    Здравеите! Имам Крома 2.0 турбо 8к и искам да и сложа боост контролер за да надуя малко турбото, обаче незнам до колко бара може да се надува. Тя е със стандартната електроника и стандартни дюзи.
    до 1 бар може, но трябва да се закачи и широколентова сонда да се проследят смесите за да е сигурна работата.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

иначе бутала ) и ... прочие ще минат през течната форма на метала
      Power Under Pressure

Коментар

ici написа:
        Alex_2000 написа:
        до 1 бар може, но трябва да се закачи и широколентова сонда да се проследят смесите за да е сигурна работата.
        Мерси колега обаче нещо не ми е мн ясно с тая широколентова сонда. Гледам има някви измержателни уреди кадето измерват съотношението гориво-въздух http://tuning-parts.bg/browse/product/id/3/ те немогат ли да станат за тая цел. Тоя уред го дават че работи с обикновенна сонда.

Коментар

Alex_2000 написа:
          Мерси колега обаче нещо не ми е мн ясно с тая широколентова сонда. Гледам има някви измержателни уреди кадето измерват съотношението гориво-въздух http://tuning-parts.bg/browse/product/id/3/ те немогат ли да станат за тая цел. Тоя уред го дават че работи с обикновенна сонда.
          Не става с тия баце то ако моеше с уред за 40лв., никой немаше се вътри 400-500лв. и нагоре за широколентова сонда Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и щеха да фалират гадните им производители (кожодери) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

завари си една гайка за друга ламбда сонда ( резбата да е същата ) сложи една тапа - друга сонда за тапа да не издиша и се обади да за замерим с широколентовата само имай в предвид че трябва да е на удобно място за монтаж и да не упира никъде за да не се счупи сондата и да може да се кара с нея докато се видят смесите това е друго няма от мене
            Power Under Pressure

Коментар

Working...
            X