Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Събирам идей за Оптиката на пунто...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако питаш за идеи и кое е добре и кое не е , скоро няма да го направиш!Ами, направи го така както на теб ти харесва!Определено обаче, най-сериозен оптичен ефект си мисля, ще се получи от веждите!

Коментар

Ето малко снимки на почти готовите фарове,само требва да смена диодите на ангелските очи и да ги монтирам,наистина стоят чернички
      Прикачени файлове

Коментар

Евала ти праавя за ентусиазма. И определено почват да добиват готин вид.
        Настоящата - Ford Focus ST
        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
        Франкенщайн - R.I.P.
        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Преди малко ми се случи кофти случка...Ударих се на мокрото в един гаден голф...на мене ми няма нищо,на голфа също ма пунтото отиде предния капак,единия калник( и фара и мигача..поне бех със старата счупена броня....Радиатора е здрав и сичко друго е добре,кофтито е че почти го бях направил готово за боя,и готовия капак замина,черните фарове...

Коментар

Лекинко ,колега Selqatin дай некоя консултация за тва как става врътката с дисковите спирачки отзадзе :D ръчна спирачка (с жило ли е или хидравлична) и т.н. може ли да стане работата без да се сменя моста просто искам малко инфо не да почвам на сляпо. Между другото често съм в Гевгелето и наи често в Жълтото....Иначе за инцидента не си е работа на мокрото :D

Коментар

Mи цел мост ти е от порядъка 100-150лв със дисковите,ако тръгнеш си препряваш твоя едва ли ще ти излезе по евтино

Коментар

А с ръчната кво праиме?

Коментар

nParMaTuK написа:
                  А с ръчната кво праиме?
                  Ми по принцип нови жила за 40лв и лека модификация на старите че има разлика

Коментар

Мисля да е със стария мост че секви боклуци се продават иначе става въпрос за брава но принципа е същия според мен и евентуално ме урежда мост от браво но дали е същия :D Ше зема две главини на харабията и квото стане най- много да почна да ходя пеша хахх.Иначе не е за парите просто мисля че ше стане по-лесно

Коментар

Selqatin написа:
                      Преди малко ми се случи кофти случка...Ударих се на мокрото в един гаден голф...на мене ми няма нищо,на голфа също ма пунтото отиде предния капак,единия калник( и фара и мигача..поне бех със старата счупена броня....Радиатора е здрав и сичко друго е добре,кофтито е че почти го бях направил готово за боя,и готовия капак замина,черните фарове...
                      еееее кофти Каско имаш ли?
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
                        еееее кофти Каско имаш ли?
                        Не подготвях е за боя и исках да е застраховам след това @nParMaTuKБате повярвай ми цял мост е по лесно на 4 болта буквално е ...Сега ми дойде идеята за капак калници и броня от Пунто2 или Браво...утре отивам да мера размерите

Коментар

Бате, дай да видя някой ден Пунтото да си направя някои изводи (не че ако излезе някои Браво ХГТ ше му откажа да разгледам но смятам че и с Пунто става) и да съпоставя с Бравата че съм яко зарибен да спирам МНОУ пък и идва време за преглед а отзад съм толко зле че не ми се мисли

Коментар

nParMaTuK написа:
                            Бате, дай да видя някой ден Пунтото да си направя някои изводи (не че ако излезе някои Браво ХГТ ше му откажа да разгледам но смятам че и с Пунто става) и да съпоставя с Бравата че съм яко зарибен да спирам МНОУ пък и идва време за преглед а отзад съм толко зле че не ми се мисли
                            Нема спираш много...вервай ама ръчната става кокал...ти с къв двигател си и с големи или малки барабани си

Коментар

1.4 12 на доизживяване :D за барабаните ше те излъжаА за ръчната кво? На третия зъб и няма тръгване а? :D

Коментар

Сега разглеждах удара,не е толкова зле колкото ми стори за един ден е изправянето на сичко....Кофтито е за нервите и загубеното време http://muhite.hit.bg/IMG_0001.JPGhttp://muhite.hit.bg/IMG_0002.JPGhttp://muhite.hit.bg/IMG_0003.JPGhttp://muhite.hit.bg/IMG_0004.JPG

Коментар

Working...
                                X