$ abarth $ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събирам идей за Оптиката на пунто...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Speedster написа:шо не махна и ключалката на багажника ?Няма ли отвътре лост ?Аз мойте мигачи ги боядисах и са ми се струват по-красиви П.п щом имаш яко желание и нерви сложи и фарове на пунто 2 много яко седят ама трябва и калниците да поурежеш малко и бая играчка е_______________________________________
0885261834
Коментар
-
ZENDER написа:Selqatin написа:$ abarth $ написа:полирани/портвани колектори и главатук ли ги прави или беше такаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
За конете не знам,не са много но са достатърни за нормално каране нема пари за дино(па и малкото коне едва ли хваща+ това не знам предавателните числа на скоростите) Майче прегрях двигателя и скоро ще мера компресия та да вида дали не съм изкривил главата П.С>по назаде бех писал за двигатела инак че бега бега,сивик 1,5 го бия,доста бмв-та и на високи скорости пак върви на радар съм правил 4-та 173 на българия ма минах с 20-тачка...хехе според мене вървежа е зарад малкото КГ и късите скорости и двигатела ми в момента е на 96000км оригинално_______________________________________
0885261834
Коментар
-
ZENDER написа:Отново не отговори на въпроса с кой мотор е това пунто Питам те защото сам чел доста смели твои исказвания за варвенето му.....един път е GT другия път незнам си какво......според мен е 1.6 това,че си му правил някакви неща не значи,че ще стане GT никога няма да бъде такова!селото се оказа точно в града
Коментар
-
Ето малко снимки от Правенето на Черни фарове Първо намирате некви фарове нагряват се и се сваля стъклата,после се облебва само рефлектора а останалата част се минава със водна шкурка 600 примерно,после се изчистват със кореселин и се пръскат със черен спрей.За да не кажете че развалям фаровете,може да кажа че съм виждал такъв черен фар заводски за венто счупен и е точно така Като махнах тиксото от рефлектора и сглобих фара стана много добре,утре ще ги снимам_______________________________________
0885261834
Коментар
-
$ abarth $ написа:ZENDER написа:Отново не отговори на въпроса с кой мотор е това пунто Питам те защото сам чел доста смели твои исказвания за варвенето му.....един път е GT другия път незнам си какво......според мен е 1.6 това,че си му правил някакви неща не значи,че ще стане GT никога няма да бъде такова!
Коментар
-
ZENDER написа:$ abarth $ написа:ZENDER написа:Отново не отговори на въпроса с кой мотор е това пунто Питам те защото сам чел доста смели твои исказвания за варвенето му.....един път е GT другия път незнам си какво......според мен е 1.6 това,че си му правил някакви неща не значи,че ще стане GT никога няма да бъде такова!_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:ZENDER написа:$ abarth $ написа:ZENDER написа:Отново не отговори на въпроса с кой мотор е това пунто Питам те защото сам чел доста смели твои исказвания за варвенето му.....един път е GT другия път незнам си какво......според мен е 1.6 това,че си му правил някакви неща не значи,че ще стане GT никога няма да бъде такова!
Коментар
-
ZENDER написа:Selqatin написа:$ abarth $ написа:полирани/портвани колектори и главатук ли ги прави или беше такаselqtin написа:Фаер 1242,ми спорен филтър,цяла испускател;на с-ма с права тръба и едно спортно гърне,полирани/портвани колектори и глава,по голема и с полиран корпус друселова клапа,чип италиански(втора ръка ми попадна),скоростите са ми от Уно??? майче и са по късички,и разбира се червен капак на главата Very HappyНа старт до 100км/ч върва на равно с голф 3-ка ГТИ Shocked пробвано не веднъж,а такива бмв-та като 316-318 и 324тд направо ги закусвам,пхаха...Ма тая седмица ще слагам газова и край със вървежа ми SadИначе откакто свалих окачването и сложих задните дискове и спортната изпускателна с-ма навсякъде ме зимат за ГТ пхаха(не че не съм си сложил такава емблема де,ама) Winkex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар