Колата пак има нужда от боя,та затуй сега почнах да е подготвям.Мисла да ползвам стандартните брони с малко промени-ще са напълно гладки без никакви лайсни и каналчета(задната вече е направих ) и няма да ги свалям по ниско защото сега съм със много ниско окачване.Мисла да сложа малки прагове отсрани изчистени без нищо.Изобщо ще гледам колата да е максимално изчистена,ама не и прекалено.За отсрани съм решил да раздуя малко калниците със вежди от г2.Ще махна задната чистачка и ключалка,ма още се чуда за номера дали да го свалям на пронята или не ще махна мигачите от предните калници, ма ще си остава дръжките на вратите да може да отварям колата измата щото не я държа в гараж.Не мисла да слагам никакви спойлери,на предния капак слоижих вече хриле(не декоративни,а от долу на капака),ще сложа и леки вежди на фаровете да е малко по намръщена и на мигачите...Ето идейте които си харесах:Предна броня максимално изчистена:Задна вежда:Предна вежда:И задница още се чуда дали да не я боядисам като тази,ного ме радва:Цвета ще е зелено-син металик,може би със изрисувана задница като тая,отказах се от черния капак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събирам идей за Оптиката на пунто...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Събирам идей за Оптиката на пунто...
Selqatin написа:Колата пак има нужда от боя,та затуй сега почнах да е подготвям.Мисла да ползвам стандартните брони с малко промени-ще са напълно гладки без никакви лайсни и каналчета(задната вече е направих ) и няма да ги свалям по ниско защото сега съм със много ниско окачване.Мисла да сложа малки прагове отсрани изчистени без нищо.Изобщо ще гледам колата да е максимално изчистена,ама не и прекалено.За отсрани съм решил да раздуя малко калниците със вежди от г2.Ще махна задната чистачка и ключалка,ма още се чуда за номера дали да го свалям на пронята или не ще махна мигачите от предните калници, ма ще си остава дръжките на вратите да може да отварям колата измата щото не я държа в гараж.Не мисла да слагам никакви спойлери,на предния капак слоижих вече хриле(не декоративни,а от долу на капака),ще сложа и леки вежди на фаровете да е малко по намръщена и на мигачите...Ето идейте които си харесах:Предна броня максимално изчистена:Задна вежда:Предна вежда:И задница още се чуда дали да не я боядисам като тази,ного ме радва:Цвета ще е зелено-син металик,може би със изрисувана задница като тая,отказах се от черния капакex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
grishav написа:Според мен това с рисуването ше бие малко на циганско Остави си я така по добре :D Другите неща които си намислил ще стане перфектно :D А виждаш ли на изрисуваното пунто как са пръснати стоповете червени?_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:grishav написа:Според мен това с рисуването ше бие малко на циганско Остави си я така по добре :D Другите неща които си намислил ще стане перфектно :D А виждаш ли на изрисуваното пунто как са пръснати стоповете червени?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Значи моето предложение е следното:Отзад номера долу в бронята, ама на бронята да се направи джоб. И да се махнат ключаклата и чистачката.Вежди от голф слагахме на едно пежо 205, доста трудоемко си е....да се внимава да не стане криво...да е еднакво от всякъде, ама ако майстора, или ти ако я си я правиш,сте добри ще стане, ама после задължително дебели фланци.Махаш всички еблеми. А иначе за брони и прагове ти препоръчвам от Пунто ГТ, ама без да им слагаш мрежи, може тук там кит, да е по-семпло и обличко. И накрая някакъв по-нестандартен цвят, абе за мен опитчния тунинг е 60% боя, 20% окачване и 20% джанти+готино гърненце...другото и сток да е, колата пак е супер !Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Немога да го сваля номера нещо на тая снимка Аматьор съм Нека някой друг направи номера на бронята :D Също така може да китнеш бронята,там където е лайсничката по средата и да стане гладко :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
me_to_u написа:Това на първата снимка за мен е страхотно красиво!!! Е, не е задължително да е бяла перла де Максимално изчистено, много ниско и джанти с подходящ офсет= Ти си направи колата както теб те радва, защото това е най-важно._______________________________________
0885261834
Коментар
-
BOIT написа:Selqatin поздравления за ентусиазма, с който си правиш колата :D Искам да те попитам с какъв двигател е и правил ли си нещо по него освен филтър ( за него четах в една друга тема ) ?_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар