Колеги дали ще мога да ползвам този клапан http://tuning-parts.bg/browse/product/id/793/ , питам защото съм слагал един модел дето се боди Type RS и колата на съскаше готино, но на свободна си гаснеше (не държеше обороти). И въобще някой ползвал ли е точно този клапан и доволен ли е ?Колата е Фиат Уно 1.3 турбо, вмомента е с Blow off на bosch (рециркулиращ) но изпуска свободно в атмовферата, но колата изпуска повече въздух през дебитомера отколкото през блол оффа (като пусна газта имам впредвид)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Blow off за уно турбо ???
Collapse
X
-
Мми вържи си рециркулацията на Бош-а (както си е заводски) и му вържи и вакуума отгоре и нема да ти сърджва турбината и ше си бачка и бов-а, а също и нема ти гасне колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Или мноо държиш на съскането а? Тоз блоу офф от линк-а, ако наистина е дву-бутален (демек пълно копие на Forge Motorsport) би трябвало да ти свърши работа и хем да съскаш, хем да не гаснеш по светофарите :D Единственото, което мен лично не ме кефи хич, е че е китайско копие, мма тва си е мой проблем Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
-
zl0_un0 написа:Сега като прави този сърдж има ли някав проблем ?
Коментар
-
zl0_un0 написа:Ами не, 200лв. не ми се дават. Значи си оставам на китайчето, все пак мерси за информацията
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар