Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

leandro написа:
    http://dcb.bg/read.php?id=131 http://www.kingofeurope.net/2012/ind...ire-the-center сега е истината
    Аз съм ходил в Брашов и купона е на макс!Хотел в подножието на Карпатите двойна стая с гъши пух завивики -паркинг за колата и закуска ол-инклузив на цена 120 лей комбинирахме с разходка на замъка на дракула платен паркинг пред замъка 1 лея! билет 6 лей.А на връщане се заиграхме с едно червено порше на магистралата с 240км повече не можем . но пича не даде газ и да ме отвее а караше след мен плътно за да има заигравка след което се поздравихме и се разделихме.А аз вече бях пропуснал отбивката и мойта ме буха с картата по главата. :D Няма да съжалявате ако отидете!
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

ясно ходил ама сега идват в балгария на 23юни

Коментар

няма такав проблем като моя неоткриваем. е очаях се вече тотално

Коментар

ето как става

Коментар

кво стаа я обади .. ? оправи ли колата ... кво се случва ?
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

не ми се коментира вобште болкирах вече.квот стане

Коментар

http://www.tuning.bg/forums/index.ph...llenge-2012%2F

Коментар

така моите мъки пордалжават 1 месец седя в хеед колата и не оспяха да я направят.

Коментар

направих си дебитомера на ф80 колата запали ама е бедни4ка за сега остава да се ремапне.това се однася за тебе орлинееееееееееееееееееееееееееееее

Коментар

leandro написа:
                      направих си дебитомера на ф80 колата запали ама е бедни4ка за сега остава да се ремапне.това се однася за тебе орлинееееееееееееееееееееееееееееее
                      аа ще си помисля
                      Power Under Pressure

Коментар

сичко почва отначало за мен.колата така и не се оправи а за капак на си4ко като се прибирах от драга в сливен на магистралата грмнах водния радиатор и водно саидинение отам главата доло гарнитурата духната между 3ти и 4 главата има малки цепнатинки та са чакам орлин да я погледне.и ощте единпат евала на орлин за помошта която ми прати радятор и саидинение водно до пловдив.това е приятел в нужда

Коментар

Извода от цялата работа е да ме слушаш като говоря , а не да си правиш това което на тебе ти хрумва
                          Power Under Pressure

Коментар

Видях пунтото паркирано и си викам еее още се движи... За жалост не за дълго явно
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

евала бе Леандро!евала за упоритостта, колкото и да ти се дърви т’ва ГТ, всеки път му показваш кой води парада! възхитен съм от упоритостта ти, знаеш аз колко бързо я разлюбвам моята машина, не че малко ядове съм брал покрай нея, ама това твоето... направо си е психотест евала и на Орлин, който сериозно ти помага в дирижирането!надявам се скоро да Ви видя и да почерпя по една биричка, поради липса на възможност за повече :P

Коментар

мерси

Коментар

Working...
                                X