Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това масло YACCO исобщо става ли занещо незнам защо неси слагаш motul .....
    Fiat Punto GT

Коментар

ее щом и гумите бройм Виш кефа цена няма , аз съм дал 10000 и сега само се возя и смазвам наред
      Power Under Pressure

Коментар

YACCO да не мислиш че скапано ти си наливал само в гт-то аз преди наливах в пежото са обаче няма средства за гт-то ми

Коментар

оорлинка колата от 1200 до 2500 работи седно е с спортни валове и като я даржя на средна гас пак и чека ту светне ту огасне ? от вчера е така

Коментар

ела да видим от какво е що свети и угасва може и да сме я оплескали , все пак не се види нищо през джама
            Power Under Pressure

Коментар

leandro написа:
              оорлинка колата от 1200 до 2500 работи седно е с спортни валове и като я даржя на средна гас пак и чека ту светне ту огасне ? от вчера е така
              и моята е същата на 1500 оборота на го прави .. от както сложих и аз такава сонда като твойта го прави ...., явно нещо тайминга на инжекторите там неможе да корегира ..
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                leandro написа:
                и моята е същата на 1500 оборота на го прави .. от както сложих и аз такава сонда като твойта го прави ...., явно нещо тайминга на инжекторите там неможе да корегира ..
                Чека свети защото колата се сърди от ниските обороти като я смачкаш малко угасва :P
                4 бири и турбината да свири

Коментар

ееее сърди се , да не се окаже драмата че ламбда сондите нещо ебават екуто нема драми ще ви закача острича и ще ви намаля горивото да и е по лесно на ламбдата в ниските , ама това ще реши ли проблема Леандро , я се обади да я видим
                  Power Under Pressure

Коментар

пак лабда сонда тарся

Коментар

leandro написа:
                      пак лабда сонда тарся
                      вече не търсиш
                      Power Under Pressure

Коментар

е снимката ми качи де да се види какав тунинг предлагаш

Коментар

leandro написа:
                          е снимката ми качи де да се види какав тунинг предлагаш
                          [/img]
                          Power Under Pressure

Коментар

пу пу да не ти е уруки

Коментар

http://dcb.bg/read.php?id=131 http://www.kingofeurope.net/2012/ind...ire-the-center сега е истината

Коментар

търся дебитомер 0 280 212 024 ли не знам и аз вече как да си оправя колата друго яче

Коментар

Working...
                                X