leandro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
да утидя на драга в сливен и првата кола която видях на крик дигната да е пунто гт после зяпам и слушам некви дет си говорят и изведнж зеха да говорят за пунто гт как го надули на бар и9 и строшили мотора се нещто се пребавало били големми кошмари паднах от смях.трябвами схема за да си зацепя ремака белези ако има някои да прати снимка че пак имам теч на масло от разпределителния вал пак текна се пробвам да си го оправя
Коментар
-
щто ли много пречини са за 1година има наляти 1000лв. последните месици от авгост се ми куца здравето а сега от 6 дена сам с пребан прст яко не бачкам и пари нема а като зама нешто и го оправа друго става колата за сега това е проблемите теча и дет гарми и оган вади почти сичко сам оправил а и знаеш че детенце чакам а с тая кола бачкам не слизам от нея другата е за саиденител реле реостат ииии тапата ми фирма не ми палштат се на аванси карам е за това иначе знам как да си я оправя за това трся компромисни варянти докото се стабилизират работите при мен.а забравих след като свршя работа ходя на работа пак 22-00ч.а дет се вика колата оште не е моя абе...
Коментар
-
радиатор на парното,комп,сонда,турбо,гарнитури на испоскателя,и други от рода,гарнитура на разпределителния вал сега пак тече,гуми,скоби,са не се сещтам оште нешта има и ремонта които сам платил а едва ли сам минал повече от 8000к аа и маслото 3туби по 2литра сяка яко 15-50 сам налял от течове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар