Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.
Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.
такав случаи сам имал само когато карам на газ идваше повече вздух и гасне и едно ме навежда на мисал дибитомера да не може да си реголира вздуха лично мнение
оффффффффффф пак драма пак свети чека надува турбината и гарми оган забива кво става не знам.огледалото ми с4упиха некви келеши в 3 ве4ерта нарочно реиката ми текна масло
3 та като дига ве4е буст 1-71.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Спри се с тия 4 вместо "Ч"Модераторски екип.
мегата е пълен шит стандартната електроника си е супер гъвкава а и си има всичко необходимо че да пази мотора от взривяване до сега пунто вървящо с мега не съм видял , все са по боксовете за некви проблеми
колата и преди е варвяла на голям буст не е имала тоя проблем тоя проблем го имах като бях с изгоряла сонда забиваше почти на сякакав буст сега на висок забива не секи пат на 4 сттарта 1 пат го прави та ми е чудо сега кое да проверя за да си я оправя предложения от какво може да е
Коментар