Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.Power Under Pressure
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.тежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар