Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    leandro написа:
    за сега
    ще те уволним от сектата ако обиждаш марката ела се качи на а4 да се видиш в чудо 500 лева нема да са пари за ремонт
    Power Under Pressure

Коментар

xaxaxa

Коментар

Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
          Как да нему сипвам на това нещо, всичко направих по ГТто и сега след ръчка колата гасне в движение като я освободя от скорост.Чистох моторчето за празния и пак същото.Ако я карам нормално няма никви ядове,но след една здрава цедка и край колата гасне.Имам 3 прогнози-БОВ, МАФ или свещите.Моля колегите ако са се сблъсквали с нещо подобно и са го разрешили да ме светнат да не се лутам като муха под капака.Благодаря предварително.
          на кое викаш всичко ???
          Power Under Pressure

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
            така се държи ГТ с еднобутален бов...
            тежък е животът лек...

Коментар

такав случаи сам имал само когато карам на газ идваше повече вздух и гасне и едно ме навежда на мисал дибитомера да не може да си реголира вздуха лично мнение

Коментар

оффффффффффф пак драма пак свети чека надува турбината и гарми оган забива кво става не знам.огледалото ми с4упиха некви келеши в 3 ве4ерта нарочно реиката ми текна масло

Коментар

Коментар

ламбсондата ми е заминала са сонда трябва да трся

Коментар

така смених я наи сетне тая сонда колата си тргна както таябва ама буста след 1-6 на горе ми забива и светва 4ека

Коментар

leandro написа:
                        така смених я наи сетне тая сонда колата си тргна както таябва ама буста след 1-6 на горе ми забива и светва 4ека
                        добре дошъл в клубът кога забива по точно на 3 та в края и на 4 та ли
                        Power Under Pressure

Коментар

3 та като дига ве4е буст 1-71.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Спри се с тия 4 вместо "Ч"Модераторски екип.

Коментар

Орлине започвай вече "Мега" да предлагаш, че много силни стаха тия пунтовци
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

мегата е пълен шит стандартната електроника си е супер гъвкава а и си има всичко необходимо че да пази мотора от взривяване до сега пунто вървящо с мега не съм видял , все са по боксовете за некви проблеми
                              Power Under Pressure

Коментар

колата и преди е варвяла на голям буст не е имала тоя проблем тоя проблем го имах като бях с изгоряла сонда забиваше почти на сякакав буст сега на висок забива не секи пат на 4 сттарта 1 пат го прави та ми е чудо сега кое да проверя за да си я оправя предложения от какво може да е

Коментар

Working...
                                X