Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

са торбина да ми сдаде багажа та питам каква турбина да трся или да си правя моита ккк1 гаред т25 или TD5 нищто не ми говорят тея турбини трся мнения какво да правя

Коментар

Със сигурност не си рециклирай твоята ... Ако имаш парички си вземи нещо Бол- берйнг ... Ихи ВФ 34 или Гарретт ГТ2560Р
      I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Тия дни гледах с отворен капак пунтото... Минавам през Младост и го мяркам... Кофти развитие с тая турбина
        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

от до сега направените ми опити май на пунто най добре пасва ТД04 15 - 6 или тд04-14 - 6 до сега една 14ка на 1.6 бара счупи 3 пъти мотор на ГТ3 но колата палела 17 дори и на трета
          Power Under Pressure

Коментар

Защо все си мисля че е редно турбото да е консуматив а не мотора приеми го като майтап разбира се хахахах

Коментар

Ако искаш мойто мнение търси ИХИ ВФ34 и колата ще излети в друго измерение,но това си ее сериозна инвестиция,свързана не само с турбо,а с керамики помпи настройки,колектор... знаеш как е Другия вариант е гарет 2560 съчмен .

Коментар

WhitePower написа:
                от до сега направените ми опити май на пунто най добре пасва ТД04 15 - 6 или тд04-14 - 6 до сега една 14ка на 1.6 бара счупи 3 пъти мотор на ГТ3 но колата палела 17 дори и на трета
                е стига бе човек, може ли с тая степен на сгъстяване на 1.6 бара неподкован. При правилни настройки на 1.35 английските убавци изкарват 210 коня и то без колектор и вал и подкови.....Относно турбината кажи за какви цифри говориш...попаднах на една много блага в тунинг форума - ето ти линка http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=190632 мисля че ти е идеална а от новата турбина по-хубаво няма. А за 620 лева по-добро не вярвам да намериш, провери колко струва тая турбина по принцип :D Не познавам продавача и не го рекламирам, просто мисля че си заслужава и че е много добра за пунто
                тежък е животът лек...

Коментар

Същия продавач имаше обява за същите пари за чисто нова К16 което според мен е една от най добрите турбини за тая кола.

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                    Същия продавач имаше обява за същите пари за чисто нова К16 което според мен е една от най добрите турбини за тая кола.
                    да ама вече я няма май...иначе става, да, тръгва много рано и си има буст до края а и най-вероятно да пасне много по-лесно, щото на митсубишито му трябва или преходен фланец или нов колектор
                    тежък е животът лек...

Коментар

да и аз я гледах тая турина в туниг.бг а да ми кажете по подробно за ккк16 колата няма да я правя велика и така ми харесваш как си варви освен тея 3турбини да трся к16 гарет2560 тд04?иначе мерси на сичкои за помощта

Коментар

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=191096 колега я метни едно око на тази турбинка мисля че може да ти свърши работа стига да е в добро здраве
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

много си неграмотен брат ми незнаеш елементарен български...
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

трудно се намира свесна турбина днес гледах няколко ама нещто не ме кефиха намерих к16 за 200лв.ама перката не се вартеше свободно тегава няква а аз нали не разбирам много трсим вариянти

Коментар

leandro написа:
                              трудно се намира свесна турбина днес
                              ъако знаеш колко си прав горния линк не е турбина от аеро , на аерото са други турбините , поне аз турбина си намерих след 7 месеца търсене и сега патува представи си колко съм капризен и аз
                              Power Under Pressure

Коментар

аз намерих същта турбина като моита на пижамата която я истарвал и пребал перката та сега мисля да правя от 2 те една да видим какво щте стане докато си наеря малко пари и турбо до тук ми излизат силите за сега дано стане и да сам в играта пак

Коментар

Working...
                                X