Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

leandro написа:
    саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
    мен, качествено феродо държи до 210-220 к. на мотора
    тежък е животът лек...

Коментар

WhitePower написа:
      leandro написа:
      саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
      обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичко
      Дали разбрах правилно, че с керамиката тресе и притриса при пормално каране ? ... Ако кажеш да, ще ти сервирам пълното меню от моя ресторант

Коментар

jorko написа:
        WhitePower написа:
        leandro написа:
        обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичко
        Дали разбрах правилно, че с керамиката тресе и притриса при пормално каране ? ... Ако кажеш да, ще ти сервирам пълното меню от моя ресторант
        ДА с правените - 2 коли съм карал УжасТ еза тебе незнам но 700лв за истинска керамика не виждам кой ще даде и пак остава проблема с маховика и че 5000 км е нормания пробег за една керамикаП.С давай менюто
        Power Under Pressure

Коментар

демфери

Коментар

WhitePower написа:
            jorko написа:
            WhitePower написа:
            leandro написа:
            ДА с правените - 2 коли съм карал УжасТ еза тебе незнам но 700лв за истинска керамика не виждам кой ще даде и пак остава проблема с маховика и че 5000 км е нормания пробег за една керамикаП.С давай менюто
            700лв. не е много за съединител, всеки който иска силна кола трябва да го набави и това е неизбежно. Факт е,че на Пунтото заводския съединител държи до към 250-300нютона и затова повечето хора не го сменят, аз съм карал поне 7-8коли с правени керамични съединители и си бяха добре, при някои имаше леко тресене но това си е от състоянието на маховика вече, и не си прав за пробега на керамичния съединител искарват бая повече от 5000км, карал съм и коли с дву и тридискови съединители и ти казвам, че добре направения еднодисков керамичен съединител си е супер за градско каране

Коментар

трся си налягането на буста ако го мернето донесете ми го тая керамика аз щте си я павя не го мислете няма да тресе и да кара 5000к. не е една кола направена излиза ми 80лева само

Коментар

leandro написа:
                трся си налягането на буста ако го мернето донесете ми го тая керамика аз щте си я павя не го мислете няма да тресе и да кара 5000к. не е една кола направена излиза ми 80лева само
                Ще се похвалиш като я сложиш
                Power Under Pressure

Коментар

евала бе мен, тая кола не може да те бутне тебе, само да те накара да пушиш успя :DП.С. гледа ли клипа на корсата? - http://vbox7.com/play:5488fadc

Коментар

орлине орлине пак написа поредната глупост за керамиката :D аз мога да ти кажа че с правена керамика няма ядове ма никакви

Коментар

клипа е добар споко казах с керамиката ччччччччстаааааааанеееееееееееееее супер

Коментар

urban-team написа:
                        орлине орлине пак написа поредната глупост за керамиката :D аз мога да ти кажа че с правена керамика няма ядове ма никакви
                        карал съм 2 с керамики 2 двете тресат и изяждат маховика за нула време , с 2 думи гадно е за ежедневка казах като я сложи да се похвали и да покаже как е , друго не искам да коментираме докато не я сложи и покара малко ако е така както ти казаваш и аз ще си пъхна една керамика за зор заман но нека да не говорим преди да се е случило събитието , иначе веднага ти карам кола с 5 лъчева дето тресе ако искаш факт да се обиждаме ако обичаш
                        Power Under Pressure

Коментар

извода до които стигнахме с доста хора е че щте свалям колектора които може да е пукнат крив знам ли откаде издиша и ми идва идея да си направя колектор да видим като я почнем до каде щте стигнем

Коментар

стискам палци, като я почнете да стигнете до край! успех!а аз стигнах до извода, че предницата е доста крехка и има нужда от заздравяване!

Коментар

щте мина на 2 кути цигари мисля щте ми скса нервите са тая кола

Коментар

leandro написа:
                                щте мина на 2 кути цигари мисля щте ми скса нервите са тая кола
                                Е така е какво ГТ караш иначе.
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X