sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХААА
Коментар
-
sa6o_gt написа:Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХАААPower Under Pressure
Коментар
-
leandro написа:аа пишете не е проблем ко толкова има да делите не знам кат цска и левски сте бе ама ми е интересно дави следя ко си пишете поне ми е забавно няко да не ви мати водата и на двамата кои ко казал за единия на другия и са се чепкате в балгария е така за жалостPower Under Pressure
Коментар
-
leandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в саботаPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар