Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sa6o_gt написа:
    мислим, че за теб Гтека е верен щото ти харесва резулта който показва, верен е колкото и техниката на която коли като твоята дават 13ки, ти например с каква терминална даде 13ка ?
    мисля че ти показах задния ми номре с много по слабо пунто от сега ако на тебе не ти харесват времената не е мой проблем има си тема , има измерени 5-6 коли с един и същ гтек на една и съща права и времената са съпоставими с божура има си сложена и графика ,по гтек е 170 , по киломтеража ми е с 10-15 км повече http://i202.photobucket.com/albums/a...chev/orlin.jpg ето ти тема за размисъли не беше 13 а 12
    Power Under Pressure

Коментар

Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХААА

Коментар

sa6o_gt написа:
        Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХААА
        що сравняваш лесново с божурище ??? 2 те писти нямат нищо общо
        Power Under Pressure

Коментар

добре ли наспамихте темата на момчето?!?тая работа не отива на добре, вярно - любовта ръжда не хваща

Коментар

strip написа:
            добре ли наспамихте темата на момчето?!?тая работа не отива на добре, вярно - любовта ръжда не хваща
            идвай довечера на омв то да пием по кафе
            Power Under Pressure

Коментар

не бе аз не бъркам пистите гледам терминалната скорост, ти май не мислиш много над нещата :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
                не бе аз не бъркам пистите гледам терминалната скорост, ти май не мислиш много над нещата :ДДД
                нали знаеш че на различките писти терминалната е различна , най малкото заради наклон и настилка божурище е нанагорнище , там дето аз се меря също
                Power Under Pressure

Коментар

аа пишете не е проблем ко толкова има да делите не знам кат цска и левски сте бе ама ми е интересно дави следя ко си пишете поне ми е забавно няко да не ви мати водата и на двамата кои ко казал за единия на другия и са се чепкате в балгария е така за жалост

Коментар

Колега leandro официално обявиха че ще има драг на писта сливен на 21 и 22-ри . Ти ще ходиш ли, че аз ще съм там да знам дали да се озъртам за теб

Коментар

там сам около хеед и урбан тим

Коментар

leandro написа:
                        аа пишете не е проблем ко толкова има да делите не знам кат цска и левски сте бе ама ми е интересно дави следя ко си пишете поне ми е забавно няко да не ви мати водата и на двамата кои ко казал за единия на другия и са се чепкате в балгария е така за жалост
                        той няма пунто Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 и ми завижда )
                        Power Under Pressure

Коментар

саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота

Коментар

а забравих да питам трябвами стар веродов диск ако има някои да свирка ако не му трябва щте чепя

Коментар

leandro написа:
                              саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
                              обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичко
                              Power Under Pressure

Коментар

не е точно такава която си мислиш аз се качих на един опел оделя перфектно без тресене абе щте светна за ко става вапрос само да си намеря феродов стар ми трябва

Коментар

Working...
                                X