мислим, че за теб Гтека е верен щото ти харесва резулта който показва, верен е колкото и техниката на която коли като твоята дават 13ки, ти например с каква терминална даде 13ка ?
мисля че ти показах задния ми номре с много по слабо пунто от сега ако на тебе не ти харесват времената не е мой проблем има си тема , има измерени 5-6 коли с един и същ гтек на една и съща права и времената са съпоставими с божура има си сложена и графика ,по гтек е 170 , по киломтеража ми е с 10-15 км повече http://i202.photobucket.com/albums/a...chev/orlin.jpg ето ти тема за размисъли не беше 13 а 12
Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХААА
Леле ти си се гръмнал сериозно бе момче със 170 терминална 12,9 хахахаа ти математика учил ли си, 13.0 на лесново даде на Пешко А3ката с 179 терминална и 60фута 2.0сек . а неговата кола спрямо твойта е космос, такаче се савземи, мойто ауди с боксуващ съединител даде 13,3 с 180терминална и е 4Х4 а ти с кола на предно даваш 12.9 с 170 терминална, тва е много забавно чесно ХАХАХАХААА
що сравняваш лесново с божурище ??? 2 те писти нямат нищо общо
аа пишете не е проблем ко толкова има да делите не знам кат цска и левски сте бе ама ми е интересно дави следя ко си пишете поне ми е забавно няко да не ви мати водата и на двамата кои ко казал за единия на другия и са се чепкате в балгария е така за жалост
аа пишете не е проблем ко толкова има да делите не знам кат цска и левски сте бе ама ми е интересно дави следя ко си пишете поне ми е забавно няко да не ви мати водата и на двамата кои ко казал за единия на другия и са се чепкате в балгария е така за жалост
той няма пунто Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 и ми завижда )
саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичко
не е точно такава която си мислиш аз се качих на един опел оделя перфектно без тресене абе щте светна за ко става вапрос само да си намеря феродов стар ми трябва
Коментар