Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

петък се обади да я замерим с Гтека , да видиш как си с времето и ускорението
    Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
      надувай докато стигне до ниски 12ки в бууст колата, ще върви най хубаво, но само с 100октана ще я караш, че иначе ще вдига ЕГТто много да не стане бела
      браво бе, а аз трябва да надуя на жена ми корема с тия 10-ки смеси, та чак и 9-ка се показа :P

Коментар

strip написа:
        sa6o_gt написа:
        надувай докато стигне до ниски 12ки в бууст колата, ще върви най хубаво, но само с 100октана ще я караш, че иначе ще вдига ЕГТто много да не стане бела
        браво бе, а аз трябва да надуя на жена ми корема с тия 10-ки смеси, та чак и 9-ка се показа :P
        ми значи имаш 9 месеца и всичко след това пунтото минава на заден план
        Power Under Pressure

Коментар

ок се обадя

Коментар

Сега последно кога ще е драга в Сливен?А ти нали щеше да ходиш,там ще си каже колко е наистина колата като време.

Коментар

не се знае кога точно щте е би трябвало да е 21 22 ако не го отложат пак заради времето

Коментар

WhitePower написа:
                сори за спама ама с тоя Г-тек нищо не става, единстшената верна преносима техника е Race-logic, мерил съм доста коли

Коментар

аиде на драга в сливен да видим ко щте стане

Коментар

със сликове и добро каране може да влезе в ниски 14ки тази кола според мен

Коментар

чул те господ само да не се разочаровам

Коментар

sa6o_gt написа:
                        WhitePower написа:
                        сори за спама ама с тоя Г-тек нищо не става, единстшената верна преносима техника е Race-logic, мерил съм доста коли
                        че ти колко коли си мерил на божура , и колко с този гтек на тази права че изказваш компетентно мнение ???всяка една друга дестинация , писта или права с г-тека е несъпоставима като база за сравнение с божужаот опит съм правил на 40 замервания и на 2 те места и разликте са били до 3 десети14:949 по гтек - 15:02 на божура в рамките на 1 ден е последното мерене Кое те накара сега да ругаеш Г-тека ако иска леандро утре да му покажа какво е 14 секундна кола и сам да прецени какво време дава той утре ще има събитане най вероятно и гтека ще е там
                        Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
                          със сликове и добро каране може да влезе в ниски 14ки тази кола според мен
                          С подходящ слик и добър шофер аз прогнозирам 14,5 или близко до това Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

WhitePower написа:
                            sa6o_gt написа:
                            WhitePower написа:
                            че ти колко коли си мерил на божура , и колко с този гтек на тази права че изказваш компетентно мнение ???всяка една друга дестинация , писта или права с г-тека е несъпоставима като база за сравнение с божужаот опит съм правил на 40 замервания и на 2 те места и разликте са били до 3 десети14:949 по гтек - 15:02 на божура в рамките на 1 ден е последното мерене Кое те накара сега да ругаеш Г-тека ако иска леандро утре да му покажа какво е 14 секундна кола и сам да прецени какво време дава той утре ще има събитане най вероятно и гтека ще е там
                            на Лубо пунтото даде 13,1 по г-тек , не е реално това време за тази кола и 4.8 от 0-100 хаха няма как да стане, мерил съм много коли с двете техники и ти казвам, че Рейслождика е техниката която няма да те излъже, всичко друго е заблуда

Коментар

може , всичко зависи по какъв накло мериш и как си калибрираш Г-тека ако не му разбираш и 10 може да покаже ))), вземи се логни в алфа форума и погледни малко графиките и времетата да другите измерени коли който са абсолютно реалнитака че врели не кипели не ми се слушатмоята кола не е единсвената мерена , има поне още 5-6 от онази вечер , някой по 200 коня , други с по малкоето ви темата с измерванията къде 2.0 турбо , къде 2.0 атмосферкипо въпроса за кубатирата 145 -2.0 16В плетени колектори , с лагерница , с смукателен колектор , филтри , генерации , и виско шпер и .....бих казал много бърза алфа http://imageshack.us/photo/my-images/834/dagi.jpg//със същия гтек на същата права сега ми кажи че сток пунто прави 15 ки на божура
                              Power Under Pressure

Коментар

мислим, че за теб Гтека е верен щото ти харесва резулта който показва, верен е колкото и техниката на която коли като твоята дават 13ки, ти например с каква терминална даде 13ка ?

Коментар

Working...
                                X