Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми като слагах чипа мнооого от отдавна му казах на ники че има 2 вдигнати елемента , само дето направо са изгорели и незнам какви са ми незнам какво да ти кажа не е една беля твоята трябва пак да се видин някой ден и да я погледна по обстойно извинявам се че така ти го сервирах но се чувствах длъжен да ти го кажа това , тъй като ти не си той
    Power Under Pressure

Коментар

ясно

Коментар

събота и неделя ще се проведе първото за тази година състезание по драг.във форума не забелязах да се шуми по този въпрос, но нека пожелаем УСПЕХ НА СЪСТЕЗАНИЕТО В СЛИВЕН на колегата Леандро.

Коментар

Там съм надявам се Ще се оглеждам и за други коли от форума...
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

отлага се за 22

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

добър избор за гуми !
                  Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941

GT 1.4 TURBO 8V

Коментар

leandro ,защо тези тойота а не 3-те 8ци?

Got nos?

Коментар

какви пари ти легнаха гумите?
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

139лв на 1бр. ми защо ли ми цена като начало и с нищто не отстпва от р888 а а р1р стават и за мокро докато р888 са гола водагумите са много добри карам ги 3та седмица а и си искараха парите на втория ден ако не бях с тях сега нямаше да имам гт зарди някои които не ме видял 4е идвам просто заковаха гумите само4е задните ме предадоха за мен това е гумата полу слик които става и за мокро мислих си за прада ама реших тези и не збрках много сам доволен за сега

Коментар

leandro написа:
                          а р1р стават и за мокро докато р888 са гола вода
                          Карал съм с 888 на проливен дъжд на Божура и определено се държат много добре

Коментар

leandro написа:
                            бях на драг европеискикрагбеше супер с една корса ц20хе 12.6 180терминална на урбантим имаше и 4 гт та ма слаби4ки само едно беше горе доло варвеше 14.540 другите високи 16.3 16.6 по ксно щте качя снимки
                            надувай докато стигне до ниски 12ки в бууст колата, ще върви най хубаво, но само с 100октана ще я караш, че иначе ще вдига ЕГТто много да не стане бела

Коментар

ее нали 6те6е да ми се обадиш каде се изгуби и маи разбрах зашто нямам буст контролер има една букса за вртката която не е закачена ама каде се закача не знам и то как да я надуя ощте?

Коментар

на божура добре а ми в градски ословия лек дажд примерно самите хора ми казаха че е по добра а и доста хора се саветвах с тях ама както и да е гумите са добри за тая цена просто

Коментар

Working...
                                X