Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

харесва ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,това е "Машината"

Коментар

vandal88 написа:
      харесва ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,това е "Машината"
      значи трябва да се опитаме
      Power Under Pressure

Коментар

бях на драг европеискикрагбеше супер с една корса ц20хе 12.6 180терминална на урбантим имаше и 4 гт та ма слаби4ки само едно беше горе доло варвеше 14.540 другите високи 16.3 16.6 по ксно щте качя снимки

Коментар

14.777
          Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

ей да додат тука да им покажеме )
              Power Under Pressure

Коментар

няма смисал се очаят

Коментар

ти да не си в младост срещу спортното игрище
                  Power Under Pressure

Коментар

дащто минаваш и не се обаждш аа скоро трябва се видим с теб като си свободен дече ми трябва савет

Коментар

мрерих смеси малко на омв бояна на рчка 11.2 на 5 на средна гас 12.5? ко правим сега мнения много с95в пауар карах на 1.4 1.5 буст карам за сега ако го дигна дали щте се оправят смесите то6ето с 4ервеното пунто и тои кат мен с6тото само4е на средна гас е по зле с смесите и му забива колата на високи савети приемам сякви

Коментар

leandro написа:
                        мрерих смеси малко на омв бояна на рчка 11.2 на 5 на средна гас 12.5? ко правим сега мнения много с95в пауар карах на 1.4 1.5 буст карам за сега ако го дигна дали щте се оправят смесите
                        А какво им е на смесите, та трябва да ги оправяш? Ако вдигнеш налягането на турбината, по-вероятно е да стане още по-бедна колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , а може и да си остане и както е сега, зависи какво е писано по горивните таблици на чипа в ЕКУ-то ти Пробвай да караш с V-Power Racing, ще ти хареса Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

пробвал сам не осе6там разлика с 100 до колкото знам 4ипа е правен от орлин а за смесите ми казаха 4е трябва да са 12.5 не 11.2 казаха ми 4е ако дигна малко налягането щте стане по добре че не знам и аз какво да направя

Коментар

12.5 май е бедничка по спомен каквото съм си говорил с Орлин 11 и малко е добре на пълна газ..според мен колата си е в ред.
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

Чипа е първия който копнах и му се доверих с пълно доверие , и релано колата се държеше много по добре с него , ОБАЧЕслед като вече започнах сам да си ги правя се установи че в този чип е пълна боза , нито фул тротъл таблицата е пипана по аванс , сгрешена е тазблицата за парт тротъл , бе с 2 думи правил го е някой дето не е в час много много съответно на всички такива клиенти с такив чип бе подменен безплатно , но единсвено на Ники бившия собсвеник не е по едни други причини,второ , по твоя компиютър има нещо изгоряло и вдигнати пистии предполагам е драйвера за ламбдата или нещо друго смесите на прат трабва да са 14.5 15.5 а не 12.5 , после да слиза на 13.5 и от там надолу с повишаване на буста до 11.5 или около
                              Power Under Pressure

Коментар

и какво предлагаш да направя аз го гледах компа ма ништо не ми видя окото

Коментар

Working...
                                X