Tuningм-Mode Не е само на кожи виждал съм и на Гт-та без кожи да са така (грозни)-като мойто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
Колега jungleraver явно нямаш опит с ГТ а говоориш повече на изуст защото когато се сложи предно разположен кулер на ГТ с климатик (кулера е китаиски за 150лв.) на дълго перката си смогват да охлаждат колата, но просто работи почти постоянно което не е оферта...Също друго важно нещо е че климатика на тая кола е ужасно голяма недомислица, в града поведението на колата с пусната клима е ужасно в ниските не стига че е спъната ами и с климата става много неприятна за каране, а и климата е доста слаба и при яко напечена кола (в моя случеи и черна) едвам смогва да охлади да не кажа че не смогва дори... Извън градско има някаква полза от климата на ГТ мен само за тоя момент ме е яд че го махнах но кво да се прави Та има два варянта за колегата които пита:1. Маха климатика и си слага китаиски кулер за малко пари и монтажа е лесен трябват само две силиконови колена и местене на водния радиатор, както и удължаване на едно от воднтие съединения заради преместения воден радиатор, но в общи линии всичко става без много проблеми;2. Да си остави климатика, да си внесе от някъде скъп кулер с по висока пропускливост за да стига въздух и до радиаторите зад кулер-а и да се набута с малко повече разправии за слагането на предно разположения кулер понеже радиатора на климатика пречи;Това е в общи линии
Коментар
-
Незнам дали всички ще са на моето мнение но аз лично карам ГТ защото ми е мечта и защото го приемам за тип спортна кола.Аз лично бих го махнал защото искам колата да ми варви повече от масовите , не че казвам че с клима не варви но се пак... Стига ми само Ел.стъкла и Централно друго според мене на 1 ГТ нему трябва .... Затова махаи климатика продавай го дори и слагаи кулера , трябва да се вижда че е ЗВЯР.Fiat Punto GT
Коментар
-
ако искате бегачка с климатик и икстри сте объркали модела ако искате перформанс и съскащ звяр и да им се смеете по светофарите че сте само 1372 кубика 8 клапана се примирете че някой неща са излишни и пречат само толкова от мене рано или късно всеки собсвеник на ГТ стига до извода че трябва да си махне климатика не говоря на изуст а от богатия ми опит с тези бензинови резачкиPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ако искате бегачка с климатик и икстри сте объркали модела ако искате перформанс и съскащ звяр и да им се смеете по светофарите че сте само 1372 кубика 8 клапана се примирете че някой неща са излишни и пречат само толкова от мене рано или късно всеки собсвеник на ГТ стига до извода че трябва да си махне климатика не говоря на изуст а от богатия ми опит с тези бензинови резачкиFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар