Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tuningм-Mode Не е само на кожи виждал съм и на Гт-та без кожи да са така (грозни)-като мойто
    Fiat Punto GT

Коментар

Перформанса преди всичко става и ако има климатик но излиза малко по скъпо и по сложно не е проблем но повече тръби и колена ще заминат
      Power Under Pressure

Коментар

Колега jungleraver явно нямаш опит с ГТ а говоориш повече на изуст защото когато се сложи предно разположен кулер на ГТ с климатик (кулера е китаиски за 150лв.) на дълго перката си смогват да охлаждат колата, но просто работи почти постоянно което не е оферта...Също друго важно нещо е че климатика на тая кола е ужасно голяма недомислица, в града поведението на колата с пусната клима е ужасно в ниските не стига че е спъната ами и с климата става много неприятна за каране, а и климата е доста слаба и при яко напечена кола (в моя случеи и черна) едвам смогва да охлади да не кажа че не смогва дори... Извън градско има някаква полза от климата на ГТ мен само за тоя момент ме е яд че го махнах но кво да се прави Та има два варянта за колегата които пита:1. Маха климатика и си слага китаиски кулер за малко пари и монтажа е лесен трябват само две силиконови колена и местене на водния радиатор, както и удължаване на едно от воднтие съединения заради преместения воден радиатор, но в общи линии всичко става без много проблеми;2. Да си остави климатика, да си внесе от някъде скъп кулер с по висока пропускливост за да стига въздух и до радиаторите зад кулер-а и да се набута с малко повече разправии за слагането на предно разположения кулер понеже радиатора на климатика пречи;Това е в общи линии

Коментар

Колеги много благодаря за саветите , те ще са ми от полза ,не ми се ще да махам климатика,но пък ми се ще да сложа кулер , ще мисля по въпроса :P

Коментар

я я коставало тука я манете тея омрели клими се едно цял живот на с климатик сте били маитап да става аз клими не обичам лично мнение

Коментар

колега ти си голем и аз не съм доволен от климатика,но още се чудя какво да го правя :P

Коментар

верно е

Коментар

Незнам дали всички ще са на моето мнение но аз лично карам ГТ защото ми е мечта и защото го приемам за тип спортна кола.Аз лично бих го махнал защото искам колата да ми варви повече от масовите , не че казвам че с клима не варви но се пак... Стига ми само Ел.стъкла и Централно друго според мене на 1 ГТ нему трябва .... Затова махаи климатика продавай го дори и слагаи кулера , трябва да се вижда че е ЗВЯР.
                  Fiat Punto GT

Коментар

И аз искам да е дзвер :D затова искам кулер да монтирам,да живне машината,понеже чакам да се стопли и да слагам жантите Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

ако искате бегачка с климатик и икстри сте объркали модела ако искате перформанс и съскащ звяр и да им се смеете по светофарите че сте само 1372 кубика 8 клапана се примирете че някой неща са излишни и пречат само толкова от мене рано или късно всеки собсвеник на ГТ стига до извода че трябва да си махне климатика не говоря на изуст а от богатия ми опит с тези бензинови резачки
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        ако искате бегачка с климатик и икстри сте объркали модела ако искате перформанс и съскащ звяр и да им се смеете по светофарите че сте само 1372 кубика 8 клапана се примирете че някой неща са излишни и пречат само толкова от мене рано или късно всеки собсвеник на ГТ стига до извода че трябва да си махне климатика не говоря на изуст а от богатия ми опит с тези бензинови резачки
                        За това говоея колега , да го маха да слага кулера и да им показва кой е шефа на пътя.Колега махаи го както ти казах по нагоре колегите , цял живот ли си седел на климатик.Ето ти пример с моето ГТ аз съм с черна кожа и съм без клима , а и да имах до сега да съм я махнал.Ти си решаваш но щи кажа едно нещо : Климатика несе вижда а и да се вижда е грозна работа , а кулера простро променя драстично визията на колата . Успехи за напред с колицата !!!
                        Fiat Punto GT

Коментар

благодарско ! колеги ще се прави подобрение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

160.3 на колелата 184 на мотора

Коментар

Working...
                                X