Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кат сваля щте разбереме ко пак го мачи ма студенно и не ми се занимава пред блока сега

Коментар

трабичката е спукана и от там тече са трабичка си трся за маслото от блока кам турбото е писна ми...

Коментар

еми обясних ти къде правят тръбички , само време ти трябва
        Power Under Pressure

Коментар

сичко е ок зех си само да го монтирам ама студддддддддд

Коментар

станаха много почерпките
            Power Under Pressure

Коментар

знам не сам збравил

Коментар

това е ад да се смени тоя маркуч колко сам псувал не е истина са дано си4ко да е наред че ми писна.

Коментар

Всичко в тази кола е АД ) за смяната Свиквай
                  Power Under Pressure

Коментар

"Tuning Mode" Веско , погледни и на колегата ГТ-то че и то е като при мен с кожа и във вратите няма колони , колкото и странно да ти е
                    Fiat Punto GT

Коментар

Да да явно на тея с кожените салони е така... въпреки че не виждам пробле мда сложат ама тея от Фиат са решили че нетребе

Коментар

Колеги имам еден малак ? на пунто ако сложа интеркулер,намиращ се пред радиатора,дали щи почне да загрява?

Коментар

vandal88 написа:
                          Колеги имам еден малак ? на пунто ако сложа интеркулер,намиращ се пред радиатора,дали щи почне да загрява?
                          Ако имаш климатик - ДА.На извън градско ще ти пуска перката.Зависи от кулера дали е китайски или не.Ако няма мисля че нямаш да имаш проблем с какъвто и кулер да си.Поне аз няма.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

благодаря за отговора , имам климатик обаче... и няма смисъл да си правя грешни планове Дали знаеш горе долу,колко струва добър кулер?

Коментар

Китайските са по 150 лева някаде....А харабийска марка някаква незнам, не съм ровил, но са неоправдано скъпи за тая кола.Махай климатика...няма какво да му мислиш.
                              4 бири и турбината да свири

Коментар

здравей

абе стига бе що да го маха климатика, на мен ми е много гадно че нямам.....има много по-добри варианти - по-голям воден радиатор(става и 2-ра ръка за някви къси пари) или свястна водна помпа с метални лопатки или още по-лесно - преместваш перката малко в страни и слагаш още една същата-събират се една до друга. Лично аз бих предпочел което и да е от тези пред това да умирам от жега
                                тежък е животът лек...

Коментар

Working...
                                X