Я сложи някоя снимка на интериора,че гледам са ти претапицирани вратите да видим как е станало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
тез прожини даржяха налягането да е виско на турбото ина4е ни геит ни контролер бус ба4ка при мен за това бяха тез прожини ама сега не мога да ги опана а уш ги стегнах ги ко ли не ги правих колата омря направо а беше на 1.6бара а сега едвам ска4а стрелката сбркаме ме днес скапах си нервите утре щте мисля ко да правя
Коментар
-
Кви са тез пружини бе , кой е слагал тез боклуци , заприличва ми на тошо цунамито , тои така регулираше буста с пружинигейта регулируем ли е ?? и какво значи нишо не работи , ако имаш вариант , след нова година мини да я погледна ( пари няма да ти искам споко) , просто до нова година съм в така да се каже отпуска от гаражаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Кви са тез пружини бе , кой е слагал тез боклуци , заприличва ми на тошо цунамито , тои така регулираше буста с пружинигейта регулируем ли е ?? и какво значи нишо не работи , ако имаш вариант , след нова година мини да я погледна ( пари няма да ти искам споко) , просто до нова година съм в така да се каже отпуска от гаража
Коментар
-
ако имаш скаип да се разберем нешто да се видим да кажеш мнение трябва да си я оправя като хората. целия проблем доиде заради парното 4е единич маркуч не можах да го сложя и завартях геита 1 сантиметар и половина на доло и ништо не сам пипал и си закачих пак прожините които дрпат геита с тчх опанат да даржи налчгане торбината така ч взех качихсе и колата омря иначе си варвече супер на бар и шест сигорно така мисля защото в червенот отиваше и варви за страх ама сега омрял кон
Коментар
-
leandro написа:ако имаш скаип да се разберем нешто да се видим да кажеш мнение трябва да си я оправя като хората. целия проблем доиде заради парното 4е единич маркуч не можах да го сложя и завартях геита 1 сантиметар и половина на доло и ништо не сам пипал и си закачих пак прожините които дрпат геита с тчх опанат да даржи налчгане торбината така ч взех качихсе и колата омря иначе си варвече супер на бар и шест сигорно така мисля защото в червенот отиваше и варви за страх ама сега омрял конPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар