Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я сложи някоя снимка на интериора,че гледам са ти претапицирани вратите да видим как е станало.

Коментар

правя му апартамента целия това е цената с туниг на апартаменти се занимавам щте снимам по на там интериора няма проблем

Коментар

оо значи можем да направим баретрче щото аз се занимавам с тунинг на ГТ та , ти на апартаменти а имам за обръщане малко дограмичка
        Power Under Pressure

Коментар

нямаш грижи хем щте се запознаем.парното сменено ама заради турбото не мога да вкараме марку4ето пре4и геита та утре 4е го м4им ина4е сашко ми го смени

Коментар

колега Leandro, добре дошъл!вярвам (знам), че това не е първата ти неволя с тази кола, но няма да е зле да свикваш! нищо лично, просто колата е такава :P тук е момента да поправя Leandro - не Сашко, а Стефчо от Devil е сменил радиаторчето

Коментар

да прав си грешката е моя сега загубих налягане на турбото не знам ко да правя бус контролера не ми работи нито геита не врзан а си беше с две прожини които држат налягането но ги изместих и сега няма оправия

Коментар

рабирам, че си ядосан, но се опитай да оцелиш клавишите, за да разбираме и ние какво се случва

Коментар

къде са тези пружини , гейка ли е хлабав или??/ нещо не е направен че имам пружини , регулируем ли е ??
                  Power Under Pressure

Коментар

тез прожини даржяха налягането да е виско на турбото ина4е ни геит ни контролер бус ба4ка при мен за това бяха тез прожини ама сега не мога да ги опана а уш ги стегнах ги ко ли не ги правих колата омря направо а беше на 1.6бара а сега едвам ска4а стрелката сбркаме ме днес скапах си нервите утре щте мисля ко да правя

Коментар

Кви са тез пружини бе , кой е слагал тез боклуци , заприличва ми на тошо цунамито , тои така регулираше буста с пружинигейта регулируем ли е ?? и какво значи нишо не работи , ако имаш вариант , след нова година мини да я погледна ( пари няма да ти искам споко) , просто до нова година съм в така да се каже отпуска от гаража
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        Кви са тез пружини бе , кой е слагал тез боклуци , заприличва ми на тошо цунамито , тои така регулираше буста с пружинигейта регулируем ли е ?? и какво значи нишо не работи , ако имаш вариант , след нова година мини да я погледна ( пари няма да ти искам споко) , просто до нова година съм в така да се каже отпуска от гаража
                        добре е човек да обърне внимание и на хората около себе си, а не само на ламирините!що се отнася до гейта, той е регулируем, но явно е лабав.

Коментар

ми ако е охлабил да се навие 7-8 резби и готово
                          Power Under Pressure

Коментар

наваит е до краи

Коментар

ако имаш скаип да се разберем нешто да се видим да кажеш мнение трябва да си я оправя като хората. целия проблем доиде заради парното 4е единич маркуч не можах да го сложя и завартях геита 1 сантиметар и половина на доло и ништо не сам пипал и си закачих пак прожините които дрпат геита с тчх опанат да даржи налчгане торбината така ч взех качихсе и колата омря иначе си варвече супер на бар и шест сигорно така мисля защото в червенот отиваше и варви за страх ама сега омрял кон

Коментар

leandro написа:
                                ако имаш скаип да се разберем нешто да се видим да кажеш мнение трябва да си я оправя като хората. целия проблем доиде заради парното 4е единич маркуч не можах да го сложя и завартях геита 1 сантиметар и половина на доло и ништо не сам пипал и си закачих пак прожините които дрпат геита с тчх опанат да даржи налчгане торбината така ч взех качихсе и колата омря иначе си варвече супер на бар и шест сигорно така мисля защото в червенот отиваше и варви за страх ама сега омрял кон
                                0898400576 орлинogenchev - skypeобади се но но след коледа мога да я погледна щото съм леко болен и едвам говоря
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X