е доиде и мои ред да се похваля с моито гт което зех преи 2 ,3 седмици доста труд се е полжило по него но беше изоставено след това та сега щте го саживявам доста работа имам по него за сега толкова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
за жалост нямам доста свободно време да пишя но колата е от ремонт нови ботала друго турбо кулер около 4000хл. е от ремонта но нямам подробности кое как е сега ми предстои да разберя кое как едоста 4етох из форума и се оказа 4е това радятор4е за парното е голчм кошмар 4е и примен няма парноот доло колата е изгнила под праговете и сега това ми е болката и до седмица мисля да я крпя има си косури по вншния вид но не е болка щте ги оправчм и тях.и ми писна точ марку4 на турбото да излиза 4е няма слагане одоло но си зех хубави скоби дано да стане имах проблеми с налчгането на турбото но го оправих и са стрелката не стига до средата а направо отива в 4ервеното тргна оште по добре. разхода е супер с 9 литра 115км. минавам градско а извнградско 6.5 ми даде при 110 км.ч.а забравих колата има и 4ип но скоро 6те има друк уш по добар.за сега това се сештам
Коментар
-
leandro написа:за жалост нямам доста свободно време да пишя но колата е от ремонт нови ботала друго турбо кулер около 4000хл. е от ремонта но нямам подробности кое как е сега ми предстои да разберя кое как едоста 4етох из форума и се оказа 4е това радятор4е за парното е голчм кошмар 4е и примен няма парноот доло колата е изгнила под праговете и сега това ми е болката и до седмица мисля да я крпя има си косури по вншния вид но не е болка щте ги оправчм и тях.и ми писна точ марку4 на турбото да излиза 4е няма слагане одоло но си зех хубави скоби дано да стане имах проблеми с налчгането на турбото но го оправих и са стрелката не стига до средата а направо отива в 4ервеното тргна оште по добре. разхода е супер с 9 литра 115км. минавам градско а извнградско 6.5 ми даде при 110 км.ч.а забравих колата има и 4ип но скоро 6те има друк уш по добар.за сега това се сештам
Коментар
-
Извънградско със 100-110км и мойта харчи под 7 дори натоварена с хора, обаче в София с 9литра да минеш 115км тва не ми е ясно как става Аз ако я галя с 9 литра ще мина 80км максимум, а с моето си каране на 60км вече ми свети лампата. :D Явно при пунто гт, колкото по мощна става толкова по малко харчи при галене на педала
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар