Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат пунто гт leandro

е доиде и мои ред да се похваля с моито гт което зех преи 2 ,3 седмици доста труд се е полжило по него но беше изоставено след това та сега щте го саживявам доста работа имам по него за сега толкова
    Прикачени файлове

Дай малко повече инфо за историята на колата?Какво мислиш да правиш по нея?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Да наистина разкажи малко повече за колата Ще следя темата с интерес
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

за жалост нямам доста свободно време да пишя но колата е от ремонт нови ботала друго турбо кулер около 4000хл. е от ремонта но нямам подробности кое как е сега ми предстои да разберя кое как едоста 4етох из форума и се оказа 4е това радятор4е за парното е голчм кошмар 4е и примен няма парноот доло колата е изгнила под праговете и сега това ми е болката и до седмица мисля да я крпя има си косури по вншния вид но не е болка щте ги оправчм и тях.и ми писна точ марку4 на турбото да излиза 4е няма слагане одоло но си зех хубави скоби дано да стане имах проблеми с налчгането на турбото но го оправих и са стрелката не стига до средата а направо отива в 4ервеното тргна оште по добре. разхода е супер с 9 литра 115км. минавам градско а извнградско 6.5 ми даде при 110 км.ч.а забравих колата има и 4ип но скоро 6те има друк уш по добар.за сега това се сештам

Коментар

Чакай да позная , пова в бившата кола на НИКИ и сега може би Сашко или Ники са те зарибили за още неща
          Power Under Pressure

Коментар

Джантите на Ланча са моу яки!!
            Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
            Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
              Джантите на Ланча са моу яки!!
              Джантите са същите като на колегата S.W.A.T. :D Колега има ли някакво развитие по темата Докъде вървят ремонтните дейности
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колата беше моя. Има генерациа на 63, кулер, турбо от Импреза ТД04, силна бензинова помпа, по-големи дюзи . Продадох я на Митака, защото не ми се занимаваше вече, то е ясно, че скоро пак ще ми дойде мерака :D, ама тогава ще го мисля.
                Uno Turbo RulZz

Коментар

в момента си правя другата бега4ка ина4е по лека лека си набавям някои нешта за пунтото

Коментар

leandro написа:
                    за жалост нямам доста свободно време да пишя но колата е от ремонт нови ботала друго турбо кулер около 4000хл. е от ремонта но нямам подробности кое как е сега ми предстои да разберя кое как едоста 4етох из форума и се оказа 4е това радятор4е за парното е голчм кошмар 4е и примен няма парноот доло колата е изгнила под праговете и сега това ми е болката и до седмица мисля да я крпя има си косури по вншния вид но не е болка щте ги оправчм и тях.и ми писна точ марку4 на турбото да излиза 4е няма слагане одоло но си зех хубави скоби дано да стане имах проблеми с налчгането на турбото но го оправих и са стрелката не стига до средата а направо отива в 4ервеното тргна оште по добре. разхода е супер с 9 литра 115км. минавам градско а извнградско 6.5 ми даде при 110 км.ч.а забравих колата има и 4ип но скоро 6те има друк уш по добар.за сега това се сештам
                    Колеги с тези части реален ли е този разход ? """" Има генерациа на 63, кулер, турбо от Импреза ТД04, силна бензинова помпа, по-големи дюзи """"реално ли е ? Защото на мен не ми се вижда?
                    PUNTO GT LOVER
                    http://muscle-damage.com/

Коментар

тва сигурно с 90 по магистралата )иначе ако го кара на пълната гас ще е около 17-18 а може и отгоре
                      Power Under Pressure

Коментар

100

Коментар

Извънградско със 100-110км и мойта харчи под 7 дори натоварена с хора, обаче в София с 9литра да минеш 115км тва не ми е ясно как става Аз ако я галя с 9 литра ще мина 80км максимум, а с моето си каране на 60км вече ми свети лампата. :D Явно при пунто гт, колкото по мощна става толкова по малко харчи при галене на педала

Коментар

моята харчи 30/100
                            Power Under Pressure

Коментар

не ми се флиза в теми които нямат краи аз не я хваля това са ми првите впе4етления от някаде 1 месец от както я карам

Коментар

Working...
                              X