ми като слагах чипа мнооого от отдавна му казах на ники че има 2 вдигнати елемента , само дето направо са изгорели и незнам какви са ми незнам какво да ти кажа не е една беля твоята трябва пак да се видин някой ден и да я погледна по обстойно извинявам се че така ти го сервирах но се чувствах длъжен да ти го кажа това , тъй като ти не си той
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
добър избор за гуми !Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941
GT 1.4 TURBO 8V
Коментар
-
139лв на 1бр. ми защо ли ми цена като начало и с нищто не отстпва от р888 а а р1р стават и за мокро докато р888 са гола водагумите са много добри карам ги 3та седмица а и си искараха парите на втория ден ако не бях с тях сега нямаше да имам гт зарди някои които не ме видял 4е идвам просто заковаха гумите само4е задните ме предадоха за мен това е гумата полу слик които става и за мокро мислих си за прада ама реших тези и не збрках много сам доволен за сега
Коментар
-
leandro написа:бях на драг европеискикрагбеше супер с една корса ц20хе 12.6 180терминална на урбантим имаше и 4 гт та ма слаби4ки само едно беше горе доло варвеше 14.540 другите високи 16.3 16.6 по ксно щте качя снимки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар