ok
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
leandro написа:тук сам споко само да си оправя налягането на турбото иначе сичко си е наред за сега тои проекта си е направен само чипа да сменя с един друк и сам окPower Under Pressure
Коментар
-
leandro написа:орлине кога то и аз нямам време ама кога да мина да оправим това налягане таман да я погледнеш колата аама да е по топло малко знам ли 4е няма зимни гумиPower Under Pressure
Коментар
-
s00rry написа:leandro написа:а забравих и направихме бартер с блооффа аз зех неговия а му дадох моя че неговия по ми хареса звука как еPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:leandro написа:а забравих и направихме бартер с блооффа аз зех неговия а му дадох моя че неговия по ми хареса звука как еГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
парво колата няма как да изчезне в това сам сигенрен достата4но хора ме познават кои сам и какво презтавлявам 2ро ни6то не е казал за теб лошо орлине 3рето ако има проблеми с калпана има на4ини достата4но аа и пробвали са да ми крадат колата сега хорта са на топло а иколата ми е на 4метра от блока а понеже сам хитар няма как да я запалят а и последно не ме интресува кои с кои се е карал в форума това което пи6ете си е за вас аз просто трся приятели нови запознанства да си говорим за гт та примерно овлякосе та така за сега надявам се и с вас да се запознаеме щте ми е приято ако искате де
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар