Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ok

Коментар

колега, к’во става с проекта? загуби се и никакъв те няма!

Коментар

тук сам споко само да си оправя налягането на турбото иначе сичко си е наред за сега тои проекта си е направен само чипа да сменя с един друк и сам ок

Коментар

пу де*а, твойта турбина е едба идея по-хубава от моята. ама на пролет ще се замериме, кой къде е :P като те почна първо от дясно ... :D

Коментар

leandro написа:
            тук сам споко само да си оправя налягането на турбото иначе сичко си е наред за сега тои проекта си е направен само чипа да сменя с един друк и сам ок
            какво ти е турбото и какво му е на чипа той е един от първите Гт 1 чипчета , и си има малък бъг , така да се каже ( ако е още с моя чип )от тогава претърпяха много промени с предварението с цел перформъс
            Power Under Pressure

Коментар

на турбото ништо му няма ама нали бутнах геита за да сложя маркучя и се размести нешто и падна налягането 4е с 2 прожини опанати бях а чипа ништо му няам а ми казаха че с тоя щте е по добре за това

Коментар

орлине кога то и аз нямам време ама кога да мина да оправим това налягане таман да я погледнеш колата аама да е по топло малко знам ли 4е няма зимни гуми

Коментар

leandro написа:
                  орлине кога то и аз нямам време ама кога да мина да оправим това налягане таман да я погледнеш колата аама да е по топло малко знам ли 4е няма зимни гуми
                  ми когато си свободен и стане малко по топло ( да не се прибием с летните някъде ) се обади да я погледнема до тогава , само безавариини
                  Power Under Pressure

Коментар

колата е готова наи сетне мина ми кошмара ники-пижамата ми заведе при сашко-гт преди верме тои му я правил а и не се познавахме таман да се запозная с мом4ето веднага ме приеха и за 3часа беше готова много сам доволен от вниманието което ми обрнаха и от колата как варви вече

Коментар

а забравих и направихме бартер с блооффа аз зех неговия а му дадох моя че неговия по ми хареса звука как е

Коментар

Бомба , Радвам се че всичко е в час , сега да покажеш и как вървипредполагам Сашето е казал много мили думи за мене
                        Power Under Pressure

Коментар

leandro написа:
                          а забравих и направихме бартер с блооффа аз зех неговия а му дадох моя че неговия по ми хареса звука как е
                          колега очаквай скоро да ти трябва нов блоу оф..., или колата ти да изчезне .. не се учудвай
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                            leandro написа:
                            колега очаквай скоро да ти трябва нов блоу оф..., или колата ти да изчезне .. не се учудвай
                            Стига сега , не с лошо , това че е наиграл толкова народ не значи че и сега ще е така нека всичко е по вода и да върви бегачката
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              s00rry написа:
                              leandro написа:
                              Стига сега , не с лошо , това че е наиграл толкова народ не значи че и сега ще е така нека всичко е по вода и да върви бегачката
                              хах а дано ще се радвам много , ама данали
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

парво колата няма как да изчезне в това сам сигенрен достата4но хора ме познават кои сам и какво презтавлявам 2ро ни6то не е казал за теб лошо орлине 3рето ако има проблеми с калпана има на4ини достата4но аа и пробвали са да ми крадат колата сега хорта са на топло а иколата ми е на 4метра от блока а понеже сам хитар няма как да я запалят а и последно не ме интресува кои с кои се е карал в форума това което пи6ете си е за вас аз просто трся приятели нови запознанства да си говорим за гт та примерно овлякосе та така за сега надявам се и с вас да се запознаеме щте ми е приято ако искате де

Коментар

Working...
                                X