наи сетне пак сам на линия голямо мерсина орлин за подкрепата в секи момент в които ми трябваше и на DOG FOR LIFE. мерси приятели за сичко.
ебаси , аз съм с малки букви а ДОГ с големи ще стане кола от тва
Вместo "shift" без да иска е натиснал "caps lock"..... Теб по "default" трябва да го направят да ти излиза името с големи букви, че колко ГТ-та ще си стоят още в бокса без твоя помощ.....
сега чакам рмапване на ново и мисля че щте стане.в обшти лини това е за сега.ОРЛИЧО да носи лаптопа с кабелите че са забива след червеното само тествах 2пати
сега чакам рмапване на ново и мисля че щте стане.в обшти лини това е за сега.ОРЛИЧО да носи лаптопа с кабелите че са забива след червеното само тествах 2пати
На 25.11.2012г. от 11.00ч. ще бъде проведено мероприятие на БФАС пред стадион "Васил Левски" и ще бъдат направени демонстрации по драг и дрифт. Там ще се проведе и пресконференцията с "легализирането" на нашите мероприятия. Събитието ще бъде широко отразено и интересно, така че заповядайте! ))
На това пунто не му е бил писано да е бегач , нека гледа напред и да мисли за следващото жалко че кола с толкова много хубави перформанс неща ще се продава на части
Тя в събота си бръмчеше по бул. България май май...
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар