Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт leandro

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

leandro написа:
    аз намерих същта турбина като моита на пижамата която я истарвал и пребал перката та сега мисля да правя от 2 те една да видим какво щте стане докато си наеря малко пари и турбо до тук ми излизат силите за сега дано стане и да сам в играта пак
    Стискам палци
    Power Under Pressure

Коментар

сглобихме я та сега щте видим какво сме направили

Коментар

А баланс?Ако само вие сте я сглобили няма да имате успех.
        4 бири и турбината да свири

Коментар

турбо сервиза на околоврсното

Коментар

Ааааа супер,че това "сглобихме я" ми прозвуча малко като " е тука я сковахме с един приятел в гаража" айде дано всичко да е наред !
            4 бири и турбината да свири

Коментар

абе ко стане за сега така и сабирам пари за по хубава тд05 си харесах имаше там ама 800лв. доста по големичка е от тдо4

Коментар

800лв. е без пари ТD05 и след тва кво пише колко G?

Коментар

ми аз нали не му разбирм много не сам се загледал да ти кажа

Коментар

вече си имам и метални гарнитурки за колектора да не прегарят вече

Коментар

ето ги
                      Прикачени файлове

Коментар

турбото ми
                        Прикачени файлове

Коментар

запалихтая кола кои я правил..... колко работи преправих не е истина а колко има ощте не е истина са може ли турбината да ми опира в лоста за скоаростите? даупаипа ми е седно под прав ъгал щто? болтове кои стегнат кои не болта които стяга хидравликата от пежо 205познах го понеже имам такова колко сам псувал 12 часа не мога я сглобя щте доиде ден които щте я направя един пат за винаги и си я правя сам че да знам че е направена.са живот и здраве турбо щте трся колектор испоскателен малко да я поизкрпяи да дооправя някои нещта които кои знае защто са така.

Коментар

Като сложиш по голяма турбина и лостчета почва да опира при мен е преправено ...
                            I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                              Като сложиш по голяма турбина и лостчета почва да опира при мен е преправено ...
                              лоста се реже и се мести с 1 см назад захващането и скоростите пак си влизат без проблем
                              Power Under Pressure

Коментар

14412aa140 49377-04100 980328 121 td04l tova e starata mi

Коментар

Working...
                                X