leandro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
WhitePower написа:leandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
Коментар
-
jorko написа:WhitePower написа:leandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в саботаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:jorko написа:WhitePower написа:leandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
Коментар
-
евала бе мен, тая кола не може да те бутне тебе, само да те накара да пушиш успя :DП.С. гледа ли клипа на корсата? - http://vbox7.com/play:5488fadc
Коментар
-
urban-team написа:орлине орлине пак написа поредната глупост за керамиката :D аз мога да ти кажа че с правена керамика няма ядове ма никаквиPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар