Исках да си сложа фарове с Angel Eyes на пунтото ми,и намерих в интернет наистина много добри,но с цена от 250-290евро,та реших да си направа сам След много нерви,малко работа и много загубено време се получи това.Сега започвам да се чуда дали не стоят селско и дали си струваше труда(винаги след като пипам нещо по колата се чуда по този начин)......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ъпгреид на фаровете....
Collapse
X
-
http://www.geocities.com/crx_auto/angel_eyes.htmЗначи тука пише подробно как да се направят,аз ги направих горе долу така,само с една разлика-не ползвах диоди и плексигласа ми е кръгъл ако имаш някой допълнителни въпроси питай_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Много са яки!Би ми се искало и аз на моето да си сложа нещо такова,ама нали все не ми остава време.А на мен иначе май ще може да се сложи само по един обръч във всеки фар,не по два, защото самия ми фар се състой от две рефлекторни огледала.Гледал съм на други Пунто-та като моето,но на тях са им само от едно рефлекторно огледало...?SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Immortal написа:Чудя се дали ще ходи на Темпрата... ако успея да го направя както трябва, сигурно ще ходи... Само кажи откъде намери тези плексигласови пръчки. Всичко друго долу-горе ми е ясно_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:Immortal написа:Чудя се дали ще ходи на Темпрата... ако успея да го направя както трябва, сигурно ще ходи... Само кажи откъде намери тези плексигласови пръчки. Всичко друго долу-горе ми е ясно
Коментар
-
Още днес ще отида до най-близкия магазин за щори и за електроника и ще се оборудвам със всичко необходимо!Май обаче ще се затрудня с отварянето на фаровете.Как се махат стъклата, лесно ли е?Никога не съм пробвал , а не искам да ги махна и после да не мога да ги сложа :D :D :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Още днес ще отида до най-близкия магазин за щори и за електроника и ще се оборудвам със всичко необходимо!Май обаче ще се затрудня с отварянето на фаровете.Как се махат стъклата, лесно ли е?Никога не съм пробвал , а не искам да ги махна и после да не мога да ги сложа :D :D :D_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар