skataf4o_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ъпгреид на фаровете....
Collapse
X
-
aleksi1209 написа:skataf4o_ написа:san4o написа:Selqtin,Всичко е много хубаво за сега, харесва ми, постарал си се, само едно нещо не ми харесва ... стъклото, няма да е лошо да се замислиш за едни кристални фарове ...Никога не е късно да станеш за резил!
Коментар
-
Re: здравеите
galinchooo написа:ми колеги пробваите и с лист нижовка бре.Пак става.Само че аз имам един проблем, не мога да си намеря такива пръчки.Аиде да ви помоля ако некои знае каде се продават да ми купи и да ми прати по спиди, за моя сметка и с наложен платеж.Незнам колко са скъпи но тук в Бургас ги нема (то по принцип нищо нема в тоя скапан град).Много сам мераклия да си кордисам и аз такива габарити(ако не я продам де).Е ако я продам ще останат за новата.Та ако някои има вазможност да ми вземе нека ми цакне на лични.Искам 10 бр.(само). Цената каква е?.:D
Коментар
-
maranello -твоята кола е като икона за всеки диоден поклонник като менеаз така и не успях с два комплекта фарове да постигна отделянето на стъклото от корпуса иначе преди 4 години си купих тези прозрачни пръчки дето питаха по-горе за тях , ама така и не успях да ги инсталирам. Смятах да мина и на твоя вариант с много диоди около лупата , уви не ми се отдаде да разлепя стъклата ни във фурна , ни с гореща вода -отказах се за винаги с тази кола . Още веднъж комлименти за старанието и професионалното изпълнение
Коментар
-
Ааа колега станало е уникално ... щом се познавате с колегата "Дюрекса" още по-добре, дайте да си чукнем една мини срещичка че и аз си взех марейски фарове и докато не съм ги монтирал да ми обясниш за какво иде реч :D , поздравиFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Сваляш таблото и вадиш крушкитеАз така съм махнал лампичката за проблем по двигателя, като карам на газ да не ми дразни
))
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар