Пускам тази тема ,защото вече има доста собственици на марката ФИАТ СТИЛО и да споделят какви тунинг проекти замислят и какво наистина са направили по този прекрасен автомобил ФИАТ СТИЛО!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг по ФИАТ СТИЛО
Collapse
X
-
Чудесна идея Ванка, сякаш аз съм я мислил таз тема Да споделим всякакви възможни визуални, интериорни и силови подобрения.Ако някой има нужда от нови фарове: ------Също бронята от 3врато Стило пасва идеално на 5врато и комби:------За всички, за които колата е нестабилна:Eibach Pro-Kit , използват се с оригиналните аморт. Някой слънчев ден на 2011г. и аз мисля да ги пробвам.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
В момента обмислям един ,два проекта за моето Стило ,но са още в процес на обмисляне.1-ят е да направя права генрация със спортно гърне отзад2-ри е свързан с музиката в стилото / нови колони, малко уселвателчета и разбирасе марка и къде точно да се разпределят.Като започна да правя ще пускам и снимки.
Коментар
-
Започнах да правя генерацията на 60мм.Взех накрайник с обезшумител за по-плътен звук и вместо китайско гърне менте закупих така наречената "пура" ,която слагат на мястото на катализаторите и като дизайн и като цена легна доста по-евтино отколкото да дам 100 лв. за спортно гърне!Ето и снимки:Мисля до няколко дена да монтирам "спортното гърне" и ще пусна пак някоя друга снимчица!
Коментар
-
Ето колеги и обещаните снимки с монтирано "спортно гърне"!Искам да отбележа ,че изчезнаха още повече вибрациите когато си на свободна и което най-много ме зарадва ,че в купето не се чува никакво бучене.Само когато натиснеш газта се чува как свири повече турбината все едно по-леко се развърта и стана доста по-динамична!Пак повтарям ,че има съвсем малка разлика имам предвид като звук нито надува главата и може на дълъг път да патуваш спокойно.Това ,което аз целях го постигнах ... като натиснеш педала на газта да се чува отзад как надува турбото ... ссссссс
Коментар
-
Само да вметна, че човека кара дизел... демек има наличие на турбина и ако ще и с 1 гърне че даже и без гърне да остави колата... тя ще е по тика от бензинова такава без турбина и с 1-2 гърнета.... Самото наличие на турбина има 1 ползи по отношение на шума на колата... Газовече имат повече път до края на ауспуха от кола без турбина а и самата турбина намаля скоростта на изходните газове.... PeaceМного добре изглежда ако ще и с резонансно гърне да е колега... приставката кърти ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар