Здравейте,изпаднаха ми едни 3200лв(излишни) и се чудя дали да вляза в някои филм с бегачки.Моята моторетка е 1.6 16v(от подписа),дали ще стане нещо осезаемо или няма смисъл(не искам друг двигател) и ако става да ми препоръчате човек които разбира от работата си.Колата е с оригинален чип(това лято го слагах в Италия в сервиз на Фиат),там ми смениха;катализатора,бензиновата помпа с горивния филтър(заедно са в резервара).Разликата е чуствителна от към вървене.ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да подобря двигатела?
Collapse
X
-
Където свършват възможностите /ресурса/ от към сила на този 1,6 мотор - от там започват възможностите за 2000 кубиковия....Пример:- Добре направен пунтак 1,4 е около 200 коня, а стандартния 2000 16 или 20 V са си толкова - сток.Неа смисъл да харчиш по това 1,6 Само мнение Не, че ти вервам, че имаш и ще изхарчиш 3200 лева...за тунингТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Където свършват възможностите /ресурса/ от към сила на този 1,6 мотор - от там започват възможностите за 2000 кубиковия....Пример:- Добре направен пунтак 1,4 е около 200 коня, а стандартния 2000 16 или 20 V са си толкова - сток.Неа смисъл да харчиш по това 1,6 Само мнение Не, че ти вервам, че имаш и ще изхарчиш 3200 лева...за тунинг
Коментар
-
може да се направи атмосферен тунинг на 1.6 мотора със спортни валове, портване на главата, колектор-генерация и ремапване, може и ковани бутала да се сложат и рейсинг биели но тогава парите ще превишат с много бюджета.Като мощност ще качиш 20-тина коня за твърде много пари.Наистина със смяна на мотора с един 2.0 16в турбо могат да станат чудеса с тия пари и дори да имаш неизползваема мощност, та чак да не смееш да дадеш газ до долу
Коментар
-
Мерси за отговорите на всички.Защо не искам да сменям двигатела:1.1500-2000лв. 2.0 20v турбо2.още толкова за ремонт(гаранция че ще му има нещо)3.смяна на ходова част и тем подобни4.филма става още по голям от замисления5.отивам в раздел "купувам" за едно пунто на жената и всички са доволно(мирно и тихо)Ще си карам с чипчето и това е
Коментар
-
Защо го разкандардисахте така момчето?Много сте лоши!Нека си даде парите да си сложи една турбинка тва си е негова работа.Важното е да има тЮнинг!Между другото някъде бях чел , че е много удобен вариант за тоя двигател да се сложи компресор от примерно Ц-класата на Мерцедес и излизало доста по евтино от турбо , но колко к.с. и въртящ момент ще ти вдигне не знамFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар