Въпреки, че познавам момчето и не искам да го обидя по никакъв начин, ще се изкажа негативно.Бравото беше кукла, супер визия, хубави джанти, добра музика.Сега ,че всеки си има вкус и желание да направи нещо по-различно не означава ,че ще стане по-красиво.Напротив понякога нещата излизат извън контрол. Колата се прави повече от година и още няма ясна визия кое как ще изглежда, не и в моите очи.Финансите са фактор, но пък ако ги нямаш не се напъвай. Всеки да си мери по джоба. Няма да се впускам в силни коментари като колегата браво_жтд но бих казал, че колата от добре отива на зле. И не съм хейтър, просто намерете снимки на бравото преди и сега и преценете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
lametobg написа:Въпреки, че познавам момчето и не искам да го обидя по никакъв начин, ще се изкажа негативно.Бравото беше кукла, супер визия, хубави джанти, добра музика.Сега ,че всеки си има вкус и желание да направи нещо по-различно не означава ,че ще стане по-красиво.Напротив понякога нещата излизат извън контрол. Колата се прави повече от година и още няма ясна визия кое как ще изглежда, не и в моите очи.Финансите са фактор, но пък ако ги нямаш не се напъвай. Всеки да си мери по джоба. Няма да се впускам в силни коментари като колегата браво_жтд но бих казал, че колата от добре отива на зле. И не съм хейтър, просто намерете снимки на бравото преди и сега и преценете.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
здравейте колеги ! нещата последно време доста се усложниха и бравото остана много на заден план.. за съжаление надявам се пролетта да я приведа в приличен вид ... колегата Tweezy ще напасне фаровете а аз имам леки доработки по праговете ... колата не е забравена и нямам намерение нито да я продавам нито я оставям така поздрави ИВАНFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар