vicool написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
Колега колата придобива много як вид.... ако я направиш и задната част сива, ще стане още по-добре, щото преливка от бяло към черно/тъмно синьо доста трудно ще стане както трябва (не че е невъзможно, но все пак). Успех с начинанието и качвай повечко снимки .FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
ivailo rachev написа:и аз съм за сивото,мисля че по-добре стои с негоFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:ivailo rachev написа:и аз съм за сивото,мисля че по-добре стои с него
Коментар
-
pecata написа:Ами в повечето случай не се маха.Но ти пък можеш да си я махнеш и като завариш отгоре новата,отвътре ще можеш да обработиш заварката (против корозия) което не е никак лошо.Дай снимки,ако има развитие.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
за колегата бебито 100 лв за матреал и болтове ми струваха ,без да ми търсят за работа за колегата валиоспортколата няма да остане така с гумите навънка само ,ще има и раздувки ,такаче мисля че е още рано за такива коментари :PFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
много евтин материала на мен ми излязаха 160-170 лв материала и по 40 лева за труд на фланец и после 36 болта по 2.80 се6там се 4е бе6е над 400 лвмнойте са 44мм преобразователни от 4х98 на 4х100 добре,че си намерил някой да ти направи услуга да не плащаш.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар