Здравейте колеги! Искам да покажа моите идеи и реализациите по моя фиат . по принци работя само по-оптичния тунинг и по аудиото , не наблягам на силови подобрения.За това сложих и АГУ Ще кача някоя снимка от как сам го купил и ще напиша леки коментари какво има и какво няма по колата колата е разглобена и си чака подобренията които вече са започнати
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
за бъдеще се очаква промени по предната брония ,бедлуук на предния капак+ фарове от пунто 2,премахване на дръжката на задния капак,раздуване на калници + фланци (задните ще са по сериозни :D ) ново задно гарне с голям кръгъл отвор,боя на купето и на джантите,подобрения по корите на вратите (аз ги бях започнал но си промених мненитието и минавам на две 8 ’’ на врата +бяла кожа),седалките смятам да ги сменя с кожени от купе ама ако остане парички ,че в тая криза ще се проточи проектаFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:работата по проеката е започната и продължава само нека да ми докарат смолята че я чакам да доиде от гърция очакваите снимки от процеса на работа ,ще се радвам на мнения помощи и критики джантите последно бяха на един опел гси в благоевград :DПоздрави !!!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
единствено не ми харесва таблото че е син цвят ........ ако така ще устава деex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
2000 20v turbo написа:bravite написа:работата по проеката е започната и продължава само нека да ми докарат смолята че я чакам да доиде от гърция очакваите снимки от процеса на работа ,ще се радвам на мнения помощи и критики джантите последно бяха на един опел гси в благоевград :DПоздрави !!!FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
delete написа:Колата е супер Можеш ли да ми кажеш, на предния капак като е махната маската, от къде смуче въздух ? Ако можеш една снимка да сложиш от под капака , цена няма да имаш Също ми е интересно, като си сложил монитора, копчетата за халогените и за нагрева на стъклата къде саFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
колега просто лаптопа нещо зацикли и не искара сички снимки ....... извинявай ...ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
а какви .. финанси си вложил до сега в колата и още колко ще ти излези докато я докараш до вида който си замислил .. ако си ги смятал де . иначе много ми харесва как е станала колата до сега ще чакам и да се завършиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар