delete написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
колеги днес пристигнаха фаровете а тея дни чакам смоличката от колегата Вальо . Взех си раздувки от гоУф и тея дни започвам по сериозно че сега сам много уморен от тая моита работа (по 13 часа на ден ) ето некоя снимка.иначе се вкарах в голям филм с тея фарове брей пунтото малка кола с големи фарове бе!!! как ще ги напасвам нз :D ако някои е правил такава интервенция да споделиFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Tqnkata написа:колко ли кит и смола ще иде направо... иначе бронята стана много по добре от колкото в оригиналния й видFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
bravite написа:Tqnkata написа:колко ли кит и смола ще иде направо... иначе бронята стана много по добре от колкото в оригиналния й видFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
помощ от някои колега с пунто 2 .колеги може ли някои да ми каже на пунтото какви са крушките за фаровете и тея за маглата ,също мойе да ми нарисува на някоя снимка на фар кое отделение какво е ,аз се досешам малко ама да сам 100% сигFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
Марто написа:Фаровете са с крушки H7 за късите и дългите светлини. Халогените май бяха H3 (Не съм сигурен)От горната снимка от ляво на дясно - Халоген, къси, мигач, дълги и габарит.Има ли развитие по темата ?ПоздравиFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
WhitePower написа:.....на пунто 2 има 2 разновидностти на крушкуте , виждъл съм фарове и с Х1 и с Х7ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
valyotuning написа:С тази бака смола дето съм ти я пратил,ще засмолиш половината кола Според мен тия "джобчета" отстрани на бронята ги махни........ще развалиш хубавата работа!!!!!п.п.ти нямаше ли да правиш бронята дето е правена на фотошоп от първата страница?????????????FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар