колата много ми харесва колега,евала за ентусиазма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
Харесва ми колата колега.Личи си че си мераклия.Според мен няма нищо излишно по колата изглежда супер.Поработи върху багажника.Направи го оригинален,а не като повечето багажници с музика вътре.showcar багажник според мен ще е супер в това браво.Нещо което не се вижда всеки ден.Успех!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
PaUnOff написа:От Фиат Coupe ли е колектора, или така дойде колата от чужбинаFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Защо от гърция тук може да се намери на добра цена.Полиестерна смола на оргахим има колкото ти сака душа.Незнам кви калъпи ще правиш,но първо си направи модел така както искаш да изглежда,да се китне едно хубаво ако неможеш сам,нека някои бояджия да го направи-за да може да направиш хубави калъпи.След калъпите ще правиш иделието което ще слагаш на колата.Незнам какво точно си намислил...Ако мога да помогна с нещо имаш ми скаипето. Успех!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Защо от гърция тук може да се намери на добра цена.Полиестерна смола на оргахим има колкото ти сака душа.Незнам кви калъпи ще правиш,но първо си направи модел така както искаш да изглежда,да се китне едно хубаво ако неможеш сам,нека някои бояджия да го направи-за да може да направиш хубави калъпи.След калъпите ще правиш иделието което ще слагаш на колата.Незнам какво точно си намислил...Ако мога да помогна с нещо имаш ми скаипето. Успех!FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
Иване,ако я направиш така,ще събереш доста точки догодина на Сатовча Защо се занимаваш с тази скъпата смола и вата???????Колегата е прав.....Оргахимската е добра,но геловата!20кг я вземам за 116лв без втвърдител и ускорител(по 10-12лв беше някъде бутилката)Стъкломата го вземам на 5лв килото=на 3кв и малко!!!!!!!!Ако искаш може да ти взема от тук материали и да ти ги пратя!!!!!!!!Ако решиш пиши!!!!!!
Коментар
-
valyotuning написа:Иване,ако я направиш така,ще събереш доста точки догодина на Сатовча Защо се занимаваш с тази скъпата смола и вата???????Колегата е прав.....Оргахимската е добра,но геловата!20кг я вземам за 116лв без втвърдител и ускорител(по 10-12лв беше някъде бутилката)Стъкломата го вземам на 5лв килото=на 3кв и малко!!!!!!!!Ако искаш може да ти взема от тук материали и да ти ги пратя!!!!!!!!Ако решиш пиши!!!!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Вальо е пекан,гаранция ще я свърши тая раота.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
колеги поръчах вече фаровете ,колегата вальо обеща да ми прати смола и нишки и се продължава. сега правя модела на бронията и като пристигне смолата калъпа,малко нещата се бавят ама в работата нещо много зор ни дават и сам до късно на работа ,а после ме марзи да се занимавам с тунингFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
wizard88 написа:мен споилера на задния прозорец ме кефи мн,дали в бг ги има също? и евентуално дали може да се захване за оригиналния на бравото?FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар