Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проект Фиат Браво Абарт +++

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а ти какво караш?

Коментар

naskospii написа:
      немога да ви се начудя закво си давате парите за тези кощове брони и пласмаси големи гарнета бучи не може да се стои и наи вече на едно място стои загуба на време и пари квото и да го направиш пак си остава драгел . успех С тунинга
      Ами всеки го радва нещо .......ти какво предлагаш?

Коментар

naskospii написа:
        немога да ви се начудя закво си давате парите за тези кощове брони и пласмаси големи гарнета бучи не може да се стои и наи вече на едно място стои загуба на време и пари квото и да го направиш пак си остава драгел . успех С тунинга
        Въпрос на вкус, казала котката и се облизала под опашката... Кой каквото му е кеф, това прави! :D А и след като не ти допадат тези неща що дириш в раздела за оптичен тунинг?

Коментар

Karola написа:
          naskospii написа:
          Въпрос на вкус, казала котката и се облизала под опашката... Кой каквото му е кеф, това прави! :D А и след като не ти допадат тези неща що дириш в раздела за оптичен тунинг?
          хубаво му го каза
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Прикачени файлове
            FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
            НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Ванка захвана се с нещо което всички си мислят че е много лесно...НО не е така.Евала за ентусиазма и желанието което имаш!Качи моля те някоя снимка на колата отвън да я огледаме,може да помогнем с идеи,ако имаш нужда от такива разбира се.Мое мнение-обърни прага обратно,улея които си му направил да е към задната гума не към предната,ще стои много по-добре.Ако успееш да го вържеш със отвора на раздувката ще стане работата.Успех за напред,ако мога да помогна с нещо съм на твое разполужение.
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                Ванка захвана се с нещо което всички си мислят че е много лесно...НО не е така.Евала за ентусиазма и желанието което имаш!Качи моля те някоя снимка на колата отвън да я огледаме,може да помогнем с идеи,ако имаш нужда от такива разбира се.Мое мнение-обърни прага обратно,улея които си му направил да е към задната гума не към предната,ще стои много по-добре.Ако успееш да го вържеш със отвора на раздувката ще стане работата.Успех за напред,ако мога да помогна с нещо съм на твое разполужение.
                мери колега
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Колкото и да остава дрАгел, все пак е по различен от останалите дръгели! Давай на пред колега с праговете. Допада ми как си го издуваш Бравока. Дай още снимки
                  Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                  Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

селска грозотия
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      селска грозотия
                      Колега да те попитам нещо тебе. Има ли една тема в която да не си се обадил и да не си обидил някой? Като е селска грозотия си задръж коментара за тебе. На колегата това което прави му допада! Ако си минал по този път да създаваш нещо от нищо щеше да знаеш за какво става дума. Всеки може да кара стокова кола и да си седи пред компютъра в къщи да плюе всяко нещо за което някой си е дал труда.Иначе за труда на @bravite Продължавай в този дух !
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        селска грозотия
                        Колега да те попитам нещо тебе. Има ли една тема в която да не си се обадил и да не си обидил някой? Като е селска грозотия си задръж коментара за тебе. На колегата това което прави му допада! Ако си минал по този път да създаваш нещо от нищо щеше да знаеш за какво става дума. Всеки може да кара стокова кола и да си седи пред компютъра в къщи да плюе всяко нещо за което някой си е дал труда.Иначе за труда на @bravite Продължавай в този дух !
                        Абе "ТОЗ" е голям хейтър не се занимавайте......
                        Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

sa6obravoto написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          селска грозотия
                          Аз ми се струва, че колегата "Bravo 1.9 JTD" завижда Към Автора на темата: Колега колата става много добре особенно с тези фланци е "брутална" Издувките се надявам ще ги загладиш. Поздрави и Успех в начинанието
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                            sa6obravoto написа:
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            селска грозотия
                            Аз ми се струва, че колегата "Bravo 1.9 JTD" завижда Към Автора на темата: Колега колата става много добре особенно с тези фланци е "брутална" Издувките се надявам ще ги загладиш. Поздрави и Успех в начинанието
                            е като не ме кефи кво да кажа, уникално е супер яко продължавай да си тъпчеш колата с тоя илиенски тунинг, виж че всичко по колата седи неестествено и недопълнено, кое завиждам че и аз искам прагове от фибран или ярко син металик дето се не връзва на нищо, вътре колата е под сяква критика само салона е хубав кво е тва табло кви са тия екрани ти кола ли караш или сувалка, и нямаш духалки (явно има кой да духа). Стегнете се малко кво се мазните аз съм сигурен че и на вас не ви харесва шото е претрупрано сичко купено от илиенци и от битака ама неискате да кажете мнение, щото се правите на много колегиални и да не ви помислят за подлизурковци Иначе и на вас ви се иска да се смеете ама се правите на интересни, тва сте хора без мнение и без собствено пространство. И ПАК КАЗВАМ ИМА БУТОН ДОБАВИ ОТГОВОР ЩЕ СИ ПИША КАКВОТО ИСКАМ !!!!ВАЖното е да имаш пухени зайци на ключодържател, да си опънал всичко в карбоново фолио от китайското, понеже 3м е скъпо и не е лошо да го лакираш току виж горе долу създадеш карбонова визия хаха много си оакал колата честно тя заводски е по хубава едни хубави джанти едно ниско окачване и тва е кво е филмираш с тия работи

Коментар

това се нарича завист колеги

Коментар

да бе да знаеш аре пали бе бот кисел малчуган такъв

Коментар

Working...
                                X