Здравейте, карам Браво 1.6 103hp, доста съм доволен поне засега, тъй като колата е поучукана съм решил да се позанимавам със нея, но във главата ми се въртят разни идеи за доразвиване на мотора.Умишлено пускам темата тук за да се посъветвам с компетентни хора...Някой бутал ли е нещо по този мотор ?Има ли алтернатива за доразвиване ?Имало ли е ефект ?Поздрави...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 Upgrade
Collapse
X
-
Здравей колега,аз съм с такъв двигател само че моя е 90 коня и по него е правено следното.има чип,спортна генерация,оригинален спортен филтър и последно дадохме малко предварение за по-добър вървеж.доста доволно си понавървява,аз съм много доволен.ПОЗДРАВИ!!!Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
-
nevipa написа:Моята "бегуна" има спортна генерация и (бай илия тунинг) спортно филтърче, върви невероятно добре но и гори доста...Чип-ът има ли ефект...Има ли механичен начин да се напъне още мотора ( турбо, валове, бутала... ) ?Някой друг правил ли е нещо...ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:nevipa написа:Моята "бегуна" има спортна генерация и (бай илия тунинг) спортно филтърче, върви невероятно добре но и гори доста...Чип-ът има ли ефект...Има ли механичен начин да се напъне още мотора ( турбо, валове, бутала... ) ?Някой друг правил ли е нещо...
Got nos?
Коментар
-
nevipa написа:Аз не говоря конкретно за турбиниране на мотора...Просто искам да чуя коментари относно мотора, и евентуално неговото доразвиване...Относно "физичния" вариянт: Успехът ще е гарантиран BTW: Как са цените на 2.0 20в /турбо... ?Поздрави
Got nos?
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=GlsAGr6FD6EЕто ти 1.6 с турбоFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колега ,за 1.6 не си струва да се дават много пари...Ама ако искаш да налееш към 1000 и кусур - решението е едно...Права генерация на 63 мм. ,хубави свещи ,хубав спортен филтър ,хубави кабели и след това чип...Стига му според мен...А и за повече няма ресурс двигателя...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар