Здравейте колеги, искам да кажете мнението си как е станало (само да спомена че все още не е завършено)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 55ph малко тунинг :)
Collapse
X
-
Така изглеждаше като го взех.http://kachi-snimka.info/viewer.php?...3y.JPGСега изглежда така: http://kachi-snimka.info/viewer.php?...053s.jpgВсе още не са довършени ... ще има снимки и като станат както трябваПриемам всякакви коментари,мнения и съветиFIAT PUNTO
-
колега махни ги по-добре тези добавки,ефекта е обратен..лепенките са ясни,тез диоди на фаровете също не мисля че му стоят добре..хубаво си затъмнил мигачите но са станали матови (за предните говоря) пръсни ги с лак отгоре и ще стане по-добре.като за начало вместо да правя този тунинг който ти си направил бих сложил едни хубави 15-ки,бих я свалил и вече каквото друго се сетиш.но тези неща които си направил не ми харесват ..въпрос на вкус1.6 16v Abarth
Коментар
-
djantite mi pristigat naprolet+ sportnoto okachvane zashtoto ne vijdam nikakuv smisul predi zimata da q nabivam u zemqta taq malkata kola shte opira navsqkade apak za migachite i az misleh da gi pruskam s lak obache neshto nemoga da go namerq tozi lak (flakon) zatova kogato shte q preboqdisvam shte nakaram da mi gi prusnat s lak. za bronite ne sa dovursheni nqma slunchev den da moji da si gi kotosam da stanat kakto trqbva spored men efekta izobshto ne e obraten pone taka mislq az .. sega naistina e obraten zashtoto samo sa slojeni nito kitosani nito boqdisaniFIAT PUNTO
Коментар
-
Колега дано несе убидиш това което правиш е под всякаква критика ... дано за напред сам го разбереш щото тези криви добавки на броните колкото и кит да сложиш ще се напука и ще иде целия труд на вятъра.... за отпред като искаш добавка сложи от сеат ибиса,много добре стои и поне е права а тази е цялата крива.за отзад заглаждане на капака и отигинална изчистена броня с джоб за номера това ти е най-ефтиния вариант за прилична броня,но не и това което е в момента.а и тези неща на фаровете са просто поставени там,нямат никаква прилика с формата на фара и стоят като подарени... за фаровете по добре затъмни онази част от рефлектора която не отразява за да стане тъмен фара,това ще е доста по добър вариант,както и за мигачите по добре бели затъмнени от вътре ....повечко работа си е но си заслужава........
Коментар
-
няма да се убидя се пак това е въпрос на вкус такаче секи си има мнение. пак на мен ми харесват така защото съм си намислил как ще изглеждат в завършен вариант апак за мигачите фаровете като сабера малко $ ще са тези http://autokomplekt-bg.com/magazin/p...517d4b66b0d341FIAT PUNTO
Коментар
-
Колега, ти кой клас си? Евала за мерака, ама ....... май по-добре да го нямаш, като гледам в какво превръщаш таз пунтара . Снимките, които си постнал с промените /даже не смея да го нарека тунинг/ приличат на ........ карикатури Добавките на предната и задната броня изглеждат все едно сте ги правили по ръчен труд, ама само ако си в 6-ти клас, щото осмокласник ще се справи по-успешно. Лепенките по задния капак неам думи..... липсва само лепенка от хитовите "Ти гониш" или "Луд умора нема" или "Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискаме"!Мнението ми е да върнеш колата във вида и от първата снимка и да впрегнеш мераците си в посока да я поддържаш изправна и чиста! Не се занимавай с джанти, окачвания .... пари на вятъра за кола с маторчанци 1000 кубика и 50 коня. Мога идейка да ти предложа: Тез закани дето ги споделяш с нас за напролет - боя, джанти, окачване, фарове..... ги отложи! Говори с ваще да продадат таз пунтара на някоя кака от Търново да ходи на пазар и на фитнес с нея. Добавете и парите от "пролетните закани" и да ти купят някое ГТ или някое Браво те и оригинално са по мъжкарски изглеждащи, пък и на вървене няма да те ядосват /с тях по-лесно се изпреварва автобуса от градския транспорт например/.Поста ми е малко язвителен, но си го позволявам с цел да те вразумя, щото гледам упорит си - 10-тина поста на други колеги, все отрицателни, ама ти продължаваш да ни убеждаваш, че колата е добре, ама ние сме слепи за такава красота..... Пък може и да си прав ...... те руснаците добре са го казали "На вкус и цвет товарищи нет". Дано не съм те обидил много, опитвам се верно да те откажа да продължиш в тази посока и по този начин!Поздрави Междувременно тез джанти къде си ги поръчал, че ще пътуват цяла зима и ще "пристигнат" чак напролет Те от Марс да идват НАСА до напролет 5 пъти щи ги доставят франко ПавликениТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар